annonce

Lynhurtig ny iPhone 11 med lækre detaljer og sjove features

Så er der kommet ny iPhone på markedet.

Apple har lanceret den nye iPhone 11, som ud over at være den hurtigste smartphone på markedet også introducerer forbedret ydeevne og sjove features - fx muligheden for det helt nye format “slofies”. iPhone 11 kan forudbestilles fra den 13/9.

Nogle vil mene, at der ikke altid sker nok fra den ene generation af IPhone til den næste, og at de storstilede Apple-lanceringer nogle gange er mere glimmer og glamour, end de reelt byder på spændende nyheder. Men dette efterårs lancering af den nye generation af iPhones er bestemt spækket med spændende nyheder.

Med tre modeller af iPhone 11 lægger Apple sig solidt i fronten af feltet på smartphone-markedet. Både pro-modellerne og lavprismodellen iPhone 11 er forbedrede på væsentlige og relevante punkter i forhold til tidligere generationer.

Bredere kameravinkel, slofies og høj video-kvalitet

Selv om man elsker at tage billeder, behøver det ikke at betyde, at man er mesterfotograf af den grund. Her kommer den nye iPhone 11 os, der ikke har de store talenter indenfor fotografi,til undsætning.

For første gang får man selv på lavpris-modellen iPhone 11 et dualkamera - et 12 megapixel wide-kamera med en 26 mm linse parret med et 12 megapixel ultra wide-kamera, der har 120 graders field of view. Med det kan man bedre få venner og familie med i billedet, så ingen føler sig udenfor, når man bagefter sidder og ser feriefotos i sofaen.

Der er kommet 4K video, plus de har forbedret billedstabilisatoren, så dine videooptagelser bliver knivskarpe, lækre og steady.

Også frontkameraet har for første gang 4K video, så din videotelefoni og dine videoselfies bliver knivskarpe. Desuden introduceres på alle tre versioner nightmode til lavlyssituationer, så der kommer mindre støj på dine billeder, selv hvis lysforholdene er dårlige, når du fotograferer. Generelt har fotoappen fået en række nyttige funktioner, så selv amatører kan lave flotte billeder.

De introducerer slowmotion på front-kameraet og har opfundet det helt nye video-format: Slofies. En slofie er en selfie-video i slowmotion, som Apple-udviklerne mener, vi alle sammen nok skal få det rigtig sjovt med. Det må vi jo se, om de får ret i - nogen vil mene, det ikke ligefrem er noget, vi mobilbrugere har savnet.

Hurtigste chip nogensinde

Den nye A13 bionic chip i de tre nye iPhone 11 er den hurtigste chip nogensinde i en smartphone. Det betyder, at iPhone 11 er cirka 20% hurtigere end sin forgænger, og at den kan håndtere bedre grafik og giver bedre gengivelse af film end nogen anden telefon på markedet. Især film-gengivelsen kan være rigtig interessant, for når man køber en iPhone 11, Pro eller Pro Max, får man et års gratis abonnement til Apples nye streamingtjeneste AppleTV+ med i prisen. AppleTV+ lanceres 1. november.

Nye farver og bedre batteri

Den nye iPhone XR 11 kommer i to nye farver - lilla og grøn, samt sort, gul og rød. iPhone Pro og Pro Max kommer i Midnight Green, Spacegrey, sølv og guld. Batterilevetiden er ofte et kritikpunkt hos iPhones. Hos iPhone 11 har lavprismodellen fået én time ekstra og pro-modellerne fire timer ekstra batterilevetid - og det falder på et tørt sted, vil mange mene.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.