Business

Der er mange penge at spare på brugt materiel, som stadig er intakt

Virksomhed

Campen Auktioner A/S

Adresse

Myntevej 2, 8920 Randers NV

Telefon

22715555

E-mail

mail@campenauktioner.dk

Webside

https://www.campenauktioner.dk/da

Annonce Virksomhedsprofil - 4. sep 2018

Maskinauktioner hitter indenfor industrien

På maskinauktioner kan der med fordel gøres en god handel. Der er mange penge at spare på brugt materiel, som stadig er intakt, velfungerende og up to date. Har du brug for at få udført et stykke arbejde hurtigere, mere effektivt og sikkert med den helt rigtige maskine? Skal du have hjælp til at få flyttet eller læsset materiale? Eller skal du have anlagt en ny stor have?

Vælg blandt maskiner fra forskellige industrier og brancher med unikke egenskaber og funktioner. En online maskinauktion er for dig, som leder efter billige kvalitetsmodeller. Kig efter de kendte brands som Volvo, Caterpillar, New Holland, John Deere og tusindvis af andre forskellige mærker.

Maskiner med mange muligheder

Der er gode muligheder for at vælge blandt en bred vifte af materiel. Maskinerne stammer primært fra større private firmaer, nedlagte landbrug eller statslige institutioner. Det kan være alt fra entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner eller materiel fra skovbrug. Det righoldige sortiment omfatter ligeledes modeller fra transportområdet eller f.eks. have – og park. Jern – og metalindustrien er også rigt repræsenteret. Årsagerne til at effekterne kommer til salg, kan skyldes konkurs, ophør eller flytning.

Til købere på alle niveauer

Der findes endvidere et stort udvalg af trucks og små gravemaskiner. De mindre maskiner er egnede til at blive transporteret på en trailer. Der er derfor noget til købere på alle niveauer; fra professionelle til hobbyfolk og haveejere.

Her er der noget at hente for både dig, som skal have anlagt have eller dig, som har et professionelt firma i byggebranchen. Specielt byggebranchen stiller høje krav til kvalitet. Med online-udvalget af maskiner finder du helt moderne materiel, som sikrer et højt serviceniveau.

Køb maskiner online

På en online maskinauktion købes direkte gennem en forhandler. Auktionen varer typisk en uge. Ved en online maskinauktion bydes der indtil en nærmere fastsat deadline. Det er muligt for alle interesserede at byde frem til denne deadline, som er et fastsat klokkeslæt. Den som byder mest, løber med varen.

En god idé inden der bydes, er at undersøge hvor meget den pågældende maskine har været i drift forud for salget. Ligeledes anbefales det at checke mærke, model og årgang. Det påhviler som regel køber selv at afholde udgifter til afhentning og fragt, med mindre andet er aftalt med sælger.

Onlineauktion

Onlineauktionsformen er en moderne salgs – og købsform, som er kommet for at blive. Det er simpelthen gået hen og blevet en tendens i tiden. Først og fremmest er det populært, fordi det er en nem måde at købe og sælge på.

Det er ikke kun maskiner, som udbydes online, men tøj, kunst, designermøbler, værktøj, biler og meget mere er også til salg på internetauktioner. Der findes også auktioner, som kører med et særligt tema. Det kan være varer, som har en særlig historisk værdi, varer som har tilhørt en berømt person eller veteranbiler.

Tendensen går mod et stigende køb og salg på internetauktioner. Mange auktionsfirmaer og auktionshuse er overgået til onlineformen. Udviklingen er boomet fra årtusindskiftet og kurven er stadig stigende.

Nyheder udvalgt til dig