annonce

Masser af fordele ved en ledningsfri støvsuger

Som navnet antyder, er det noget så smart som et produkt, der ikke er afhængig af at være i en stikkontakt, imens man gør rent. Udover at der er bedre bevægelighed uden en ledning, er den også meget mindre klodset at benytte og opbevare. Den gør altså hverdagen lige dét nemmere, især hvis du har børn, der sviner eller husdyr, der fælder.

Ledningsfri støvsuger <i>-</i>

Ledningsfri støvsuger -

Hvis du er interesseret i at se nærmere på specifikke produkter, kan du læse denne bedste støvsuger 2022 test.

Når du ikke bruger den, sætter du den blot til opladning ved en stikkontakt eller ladestation, så den er fuldt opladt og klar til næste gang, den skal i brug. Du kan derfor frit bevæge dig rundt, imens du gør rent uden at snuble over en ledning og tænke på, hvor den næste stikkontakt er.

Det er især en fordel ikke at være afhængig af en ledning, hvis du bor i et hjem med flere etager. Det kan nemlig i de fleste tilfælde være svært at finde en stikkontakt, der rækker hele vejen op ad trappen. Man er ofte ret begrænset i sin arbejdsradius, når ledningen enten ikke er lang nok, sætter sig fast i hjulet på støvsugeren eller skærer ind i dørkarme.

Det bedste ved en ledningsfri variant må være, at man undgår de famøse støvsugerposer. I den ledningsfrie model lagres skidtet nemlig i en beholder i stedet for, som man typisk ved et enkelt klik, kan tømme over en skraldespand, når den er fyldt. Du sparer derfor både penge og besvær, ved at vælge denne model over en klassisk variant.

Kan en ledningsfri model erstatte en klassisk model?

Det helt store spørgsmål, når man skal overveje at købe en ny støvsuger, er selvfølgelig, om det ikke er for godt til at være sandt, at den ledningsfrie model kan være ligeså god som den klassiske.

En ledningsfri model har, i de fleste tilfælde, ikke ligeså høj sugeevne som en klassisk model. Det er derfor værd at overveje, hvilke behov man har, der skal opfyldes, hvis man kun vil have én støvsuger i hjemmet. Der findes dog ledningsfrie modeller, der har ligeså høj sugeevne, som en klassisk.

Størrelsen på dit hjem kan være en afgørende faktor for, om det er optimalt med en ledningsfri model. Her handler det om tidsaspektet, i forbindelse med om du kan nå at støvsuge hele hjemmet, før den løber tør for batteri.

Hvis nogen i familien døjer med allergi, og ikke ønsker en klassisk model, er det vigtigt at finde en ledningsfri variant med kraftig sugeevne, så alle støvpartikler kan opfanges. Her kan en 2-i-1 variant i de fleste tilfælde ikke anbefales, da den ikke har en ligeså kraftig sugeevne, som en dedikeret ledningsfri støvsuger.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;