annonce

Miljørigtig ventilation til din virksomhed

Fokus på klima- og miljøvenlig produktion har aldrig været større end det er nu. For at opretholde et bæredygtigt samfund, skal verdens udledning af miljøskadelige partikler og gasser nedbringes, hvilket er en kæmpe udfordring for en masse brancher inden for industri og produktion.

Der er dog en løsning, som kan hjælpe din virksomhed i den rigtige retning. I denne artikel kan du læse mere om bioventilation , fordelene ved det og hvordan det kan være et bæredygtigt tiltag i din virksomhed.

Bioventilation som miljøvenlig løsning

Miljøet er blevet et af de vigtigste fokuspunkter for virksomheder og privatpersoner, men på samme tid er det også blevet en af de helt store udfordringer for industrien. Det har nemlig vist sig, at det især for nogle virksomheder er næsten umuligt at omlægge deres produktion, så den er mere miljøvenlig.

Dog findes der en løsning inden for ventilation, der tager første skridt i den rigtig retning, når det kommer til miljøvenlige tiltag, og det er bioventilation. Bioventilation er et luftrensningssystem, der kan reducere emissionsudledning samt eventuelle lugtgener, hvor det bestræbes at løsningen er bæredygtig nu og i fremtiden.

Individuelt tilpassede anlæg

Løsningerne kan tilpasses forskellige brancher, bl.a. inden for biogas, landbrug og industri og luftrensningssystemerne designes og dimensioneres specifikt til din virksomheds projekt. Formålet er som nævnt, at nedbringe emissionsudledning, men også reducering af eventuel lugt, ammoniak og støv.

Luftrensningssystemerne kan indeholde følgende rensningsløsning(er):

●Biologisk scrubber

●Biologisk filter

●Kemisk scrubber

●Plasmateknologi

Luftrensningsløsningen kan udgøre én af ovenstående anlæg eller sammensat af flere. Udvælgelsen af hvilken eller hvilke rensningsløsning(er), som skal indgå i din virksomheds projekt, afhænger af flere faktorer, som bliver formet gennem god dialog og sparring med leverandøren.

Så har din virksomhed brug for en bæredygtig løsning der nedbringer miljøskadelig udledning af partikler og gasser samt unødvendige lugtgener fra potentielle lugtkilder, så er bioventilation løsningen for dig. Udover det miljømæssige perspektiv, så sikrer løsningen ligeledes en lønsom produktion med minimale driftsomkostninger, hvor arbejdsmiljøet altid er optimalt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.