annonce

Når der pludselig udbryder fnat

Det er ikke nogen hemmelighed, at der ikke er noget, der er værre.

Du træder ind i børnehaven med dit barn, og straks opdager du den nye seddel, der er hængt op på tavlen siden i går. Den store overskrift beretter om, at der er fnat i institutionen, og derfor skal alle forældre holde øje med deres barn og holde det hjemme, hvis først der er tegn på fnat. Her er der nemlig tale om noget, der hurtigt smitter, og derfor er det heller ikke unormalt, at det er noget, der udbryder i epidemier.

Det er hurtigt at behandle mod fnat

Heldigvis er fnat noget, der ofte både hurtigt og let kan behandles lige så snart, at diagnosen er blevet stillet. Og derfor bør alle forældre med børn i en institution også altid have det rette medicinske udstyr stående hjemme, således det er hurtigt at behandle og lindre.

Hvis det er noget, som du synes, der lyder som værende en god ide, så bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; apopro.dk. Her er det nemlig muligt for dig at finde de midler, der kan blive behov for, når du skal behandle mod fnat.

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med en god creme, der blot smøres på det inficerede område.

Fnat kan give slemme gener på kroppen

Fnat er nemlig en meget almindelig tilstand at komme til at kæmpe med, og derfor bør du vide, hvordan du kommer gennem den rette behandling. Ofte viser fnat sig som udslæt og knopper på hele kroppen og med generne følger også en intens kløe, som det er helt umuligt at ignorere. Du bør derfor altid holde øje med om dit barn kløer sig mere end normalt forskellige steder på kroppen. Sker det kan der nemlig være behov for at komme i hurtig behandling, således fnatmiden kommes til livs, og så barnet ikke når at smitte andre. Fnat smitter dog ofte ikke via kort berøring som for eksempel et kram.

Hold øje med kløe og udslæt

Fnat kommer fra fnatmiden, som graver sig ind i huden. Nogle gange graver den sig også under huden og lægger æg. De typiske symptomer vil være intens kløe og udslæt blandt andet i albueleddet og håndleddet, men det er heller ikke unormalt at se det på fingrene og i hænderne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;