annonce

Når der sker et dødsfald

Det er sørgeligt, når en, der står os nært dør. Det er en af de ting, som kan sætte dybe spor i os - specielt hvis det er en tragisk død.

Det første, man skal gøre, når et dødsfald sker, er at kontakte bedemanden, som så vil kontakte sognepræsten, der vil tage processen videre.

Bedemandens opgaver er primært at klargøre begravelsen og klare alt det praktiske i forbindelse med hele forløbet. Bedemanden står så at sige for den pragmatiske del, hvor præsten sørger for den religiøse og spirituelle del af begravelsen eller bisættelsen.

Når du skal vælge en god bedemand

En god bedemand ved, hvad der skal til for at gøre jeres begravelse eller bisættelse til en smuk ceremoni, hvor man kan få lov til at sige ordentligt farvel til nogen, som man har elsket. Det er ikke en periode i sit liv, hvor de fleste har lyst til at tænke på alt det praktiske i forbindelse med begravelsen, og det er selvfølgelig, fordi man er i sorg og har brug for at bearbejde det tab, man har lidt. Det er derfor vigtigt at finde en bedemand, der forstår jeres grænser og behov i forbindelse med begravelsen.

Vælg en lokal bedemand

Hvis man vælger en lokal bedemand, så er der ikke langt til og fra bedemanden og kirken eller hjemmet. Det betyder, at I kan få hjælp til at sætte begravelsen op af en der kender præsten.

Hvis I mangler hjælp til at sætte jeres sidste farvel i stand omkring Hadsund, Hobro eller Mariager, så kan I med fordel søge hjælp hos Bedemand Bech, som sætter en ære i at give jer en smuk begravelse og en smuk og gnidningsfri oplevelse. Få sagt ordentligt farvel med en smuk begravelse eller bisættelse, så I kan mindes de smukke ting i det liv den afdøde har haft.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.