annonce

Når din Citroën skal på værksted

Det er altid kedeligt, når din Citroën skal på værksted. Særligt når det ikke er et planlagt besøg som f.eks. et serviceeftersyn. For uventede værkstedsbesøg gør hverdagen mere besværlig, og giver et kedeligt, uventet træk på bankkontoen. Samtidig risikerer du, at værkstedsbesøget giver nye problemer – hvis du ikke vælger et autoriseret værksted.

Øv!

Det er aldrig sjovt, når bilen skal på værksted – og da slet ikke, hvis det ikke var noget, du havde regnet med. For i mange familier er bilen det daglige omdrejningspunkt, som får hverdagen til at gå op – og sikrer, at du kan nå alt det, du har planlagt i en travl og hektisk hverdag.

Heldigvis har de fleste et værksted lige i nærheden af, hvor de bor – og kan få en lånebil til at få hverdagen til at hænge sammen. Men selv om det både er nemmere – og måske også billigere, er der altid en risiko ved, ikke at vælge et autoriseret Citroën værksted i Aalborg , når din Citroën skal på værksted.

Vore dages biler er en kørende computer

”For lige som alt muligt andet spiller computerteknologi og elektronik en vigtig rolle i vore dages biler. Særligt i takt med at bilernes drivlinjer bliver mere og mere avancerede med f.eks. hybridbiler og plugin hybrider med både el- og traditionel benzinmotor. Samt dedikerede elbiler, der slet ikke er opbygget på samme måde som biler med forbrændingsmotor”, fortæller værkføreren hos Kjærsgaard Auto, som er det autoriserede Citroën værksted i Aalborg.

”Derfor spiller det diagnosticeringsudstyr, som vi bruger til at fejlsøge bilerne med, når de kommer ind på værkstedet, en større og større rolle, når fejlen skal findes. Andre værksteder har ganske vist lignende udstyr. Men vælger du det autoriserede Citroën værksted, er du sikker på, at det system vi bruger, er fuldstændig up-to-date med den nyeste viden og de nyeste modeller,” uddyber værkføreren.

Det har andre værksteder ikke. Derfor er det ikke altid, at de kan diagnosticere fejlen lige så præcis og korrekt. Og det gælder alle Citroen modeller som f.eks. den nye Citroen C3 eller den nye Citroen C1. Find alle Citroen modeller på Dytdyt.com(Kjærsgaard Auto) .

Computere er godt – erfaring bedre

Samtidig har det autoriserede værksted mange flere erfaringer med Citroën bilerne. For som du sikkert kender det fra de computerværktøjer, du selv bruger i din hverdag, er det ikke altid, du skal tage det, de siger for gode varer.

”Derfor kan det godt være, at der findes en helt anden årsag til den fejlmeddelelse, om diagnosticeringsværktøjet kommer med – og en meget billigere løsning på problemet. Men det ved du kun, hvis du har arbejdet med lige så mange Citroën-biler, som vi har haft gennem hænderne”, slutter værkføreren fra Kjærsgaard Auto i Aalborg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.