annonce

Når nytænkning, design og produktudvikling mødes

Sådan imødekommer Vestjysk virksomhed alle de gældende tendenser og standarder vedrørende produktudvikling, når det kommer til håndværk. Med alt fra håndværk fysisk udført i hånden til brug af nye og mere avancerede metoder, formår virksomheden at udvikle modeller og løsninger, der fungerer i praksis.

Det kræver sit at udvikle og skabe et produkt, der opfylder alle krav indenfor håndværksbranchen. Ikke nok med at produktet skal være funktionelt, være af høj kvalitet og designet skal være i orden, så skal det også passe til der hvor man er tidsmæssigt.

Det betyder, at man som virksomhed skal kunne imødekomme disse parametre og standarder for overhovedet at have en chance på et konkurrencedygtigt marked, der har mange aktører. Virksomheden Vestjysk Modelsnedkeri formår dog at gøre netop dette.

Speciallavede løsninger

For at opnå resultater der kan møde disse standarder, arbejder virksomheden bl.a. efter såkaldte CAD/CAM-tegninger, der giver præcision i deres udførelse af produkterne. Disse tegninger kan både komme direkte fra kunden selv, men virksomheden indgår også gerne en dialog omkring designet og dets funktioner, og herefter udarbejder virksomheden dem, så man gennem samarbejde kan opnå det bedst mulige resultat.

Vestjysk Modelsnedkeri kan med de mange forskellige slags materialer, som de arbejder i, opnå et alsidigt og nytænkende design. I processen af udførelsen af produktet udarbejdes der ofte en prototype, og det giver mulighed for at man både kan se og mærke produktet, og finde ud af om det fungerer optimalt og som forventet inden det sendes i endelig produktion.

Erfaring med håndværk

Vestjysk Modelsnedkeri er en familieejet virksomhed, der har 40 års erfaring indenfor håndværk, og deres kendskab hertil har givet dem de bedste forudsætninger for at rådgive vedrørende produktudvikling til en lang række forskellige kunder.

Kendskabet til håndværk har nemlig gjort det muligt for dem at arbejde både kreativt og nytænkende, men altid med basis i det gode håndværk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.