annonce

Nemovo er din totalleverandør indenfor flytning, istandsættelse og ombygning

Skal du flytte, have istandsat eller foretaget en ombygning? Så er Nemovo det oplagte valg – her kan du sammensætte en totalløsning, der inkluderer alt fra gulvservice, tømreropgaver og flyttehjælp til maler- og rengøringsservice.

Når du skal flytte fra din bolig, istandsætte den eller have foretaget en ombygning, er det oplagt at vælge én virksomhed til at varetage alle opgaverne. På den måde er der udelukkende én kontaktperson, ligesom du slipper for at skulle indhente tilbud fra flere forskellige leverandører.

Hos Nemovo ApS får du kompetent hjælp til alle opgaver indenfor flytning, istandsættelse og ombygning. Virksomheden består af 5 afdelinger, der hver især har specialiseret sig indenfor deres specifikke område.

Flytteservice

Når du skal flytte, har du behov for et stærkt mandskab, der kan håndtere dine ejendele og inventar så sikkert som muligt. Nemovos flytteafdeling består udelukkende af pålidelige og erfarne flyttemænd, der kan varetage stort set alle opgaver.

Det betyder, at du kan få hjælp til alt fra flytning til nye kontorer, ligesom du også kan få hjælp til flytning for private. Servicen er fleksibel, og det er op til dig, om du udelukkende ønsker hjælp til at få flyttet dine møbler og inventar, eller om du også ønsker hjælp til at få pakket ned, pakket ud og monteret.

Ud over almindelig flytteservice tilbyder Nemovo også billig klaverflytning og andre tungløftopgaver. Det kræver specialiseret mandskab og de rigtige værktøjer.

Gulvservice

Nemovo er specialiseret i gulvafslibning og efterbehandling. Det er vigtigt, at dine gulve bliver behandlet ordentligt, så de fremstår pæne og præsentable. Uanset, hvor medtager dit gulv er, kan Nemovo hjælpe dig med at få frisket dem op, så de bliver så gode som nye.

Alle opgaver starter med en indledende dialog, hvor der spørges ind til den nuværende stand på dit gulv, materiale, areal, ønsker til efterbehandling og lignende. Efterfølgende modtager du et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til.

Hvis dit gulv er meget beskadiget, så der er dybe ridser og ujævnheder i det, er det vanskeligt at rette det op med en gulvafslibning. I visse tilfælde skal det først afhøvles for at rette op på skaderne, hvorefter det kan blive slebet og efterbehandlet.

Tømrerarbejde

Mangler du et professionelt og kompetent tømrerfirma, som sætter en ære i det gode håndværk og aldrig bryder en indgået aftale? Så bør du overveje at kontakte Nemovos tømrerafdeling. Her er du garanteret et godt og professionelt resultat til en konkurrencedygtig pris, hvor alle har råd til at være med.

Du kan få hjælp til stort set alle tømreropgaver, uanset om der er tale om nybyg, vedligeholdelse, tilbygning eller noget helt tredje. Du kan således få professionel assistance, når du skal have lagt nye trægulve, opsat en ny træterrasse eller renoveret den eksisterende, udskiftet døre og vinduer, opsat et nyt køkken eller renoveret taget. Nemovo udfører alt fra mindre tømreropgaver til større totalrenoveringer.

Malerservice

Når du skal have malet i forbindelse med ind- eller udflytning, istandsættelse af indendørs- eller udendørsarealer eller noget helt tredje, er Nemovos malerafdeling det oplagte valg. Her kan du altid få et gratis tilbud på en større malerentreprise - eller en langt mindre opgave i hjemmet.

Ingen opgave er for stor eller lille, og du er altid garanteret et professionelt malerhold, der går professionelt til værks. Samtidig får du altid kompetent rådgivning, så du er sikker på, at den løsning, du vælger, rent faktisk er den rigtige i lige netop din situation.

Professionel rengøring

Skal du have rengjort din lejlighed i forbindelse med til- eller fraflytning eller har du behov for løbende hovedrengøring? Uanset hvilket behov du har, kan du få professionel assistance til rengøring hos Nemovo. Det er dig, der bestemmer omfanget af opgaven, da teamet kan varetage alt fra helt store rengøringsopgaver for butikker og boligselskaber til mindre rengøringsopgaver i private hjem.

Når du vælger Nemovo, kan du regne med, at servicen er i absolut topkvalitet og altid foregår indenfor de aftalte rammer. Når først, du har fastsat en deadline, er den bindende, og du kan regne med, at den bliver overholdt.

Få en samlet totalløsning

Hvis du har behov for at kombinere flere forskellige ydelser, er det en fordel at kontakte Nemovo med henblik på en samlet aftale. På den måde kan du både spare penge, men også få en totalløsning, der sikrer, at vigtige informationer ikke går tabt, fordi du udelukkende skal have kontakt til én virksomhed.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.