annonce

Nordjysk bureau gør din virksomheds gode arbejde endnu bedre

Kvalificeret arbejdskraft er alfa og omega i dagens Danmark, hvor der er rift om toppladserne i alle brancher.

At skille sig ud som virksomhed går hånd i hånd med at have kompetente og dedikerede medarbejdere, som arbejder mod et fælles mål. Det nordjyske firma, JobConnection, har netop gjort det til sin levevej at sørge for, at virksomheder over hele landet kan blive matchet med de helt rigtige medarbejdere. JobConnection er en tobenet virksomhed, da de på den ene side er et vikarbureau og på den anden et telemarketingbureau. Fællesnævneren er, at begge afdelinger eksisterer for at gøre din virksomheds gode arbejde endnu bedre. Man skal som bekendt bruge to ben til at gå, og for JobConnection, som har treårs fødselsdag her i januar, er det kun gået én vej: Fremad!

Tre år med pil op ad

Den opadgående succeskurve, som den populære virksomhed har oplevet siden grundlæggelsen i januar 2017, skyldes i høj grad, at de arbejder ud fra et værdisæt, som gennemsyrer alt, hvad de gør. For med nøgleordene ordentlighed, gensidig respekt og nærvær møder JobConnection alle opgaver, samarbejdspartnere og kunder med en ensartet professionalisme, som altid er til at regne med. Den sidstnævnte kerneværdi, nærvær, er interessant, fordi det så udtrykkeligt er dét, der gør, at de markerer sig som en markant aktør – både inden for vikar- og telemarketingfronten. Er du fx på udkig efter en ny medarbejder til din virksomhed, kan JobConnection lynhurtigt finde den rette kandidat med branchekendskab og relevant faglighed. På samme måde er telemarketingbureauet kendetegnet ved, at det personlige samarbejde er i fokus, hvilket sikrer en professionel tilgang til mødebooking og dermed gode og spændende kundemøder til din virksomhed.

Femdoblingen af ansatte

Personalekonsulenter og mødebooker med branche- og virksomhedskendskab og tætte relationer til arbejdsmarkedet, er hemmeligheden bag succeshistorien for JobConnection. De ansatte hos Jobconnection, i såvel vikarbureauet som i telemarketingsbureauet, er alle voksne mennesker med flere års branchekendskab og erfaring.

På de bare tre år, JobConnection har eksisteret, har virksomheden femdoblet antallet af ansatte fra to til ti personer, og der er flere på vej. Visionen for 2020 er at udvide telemarketingsafdelingen med yderligere tre medarbejdere.

Dette er igen et udtryk for, at vikar- og telemarketingbureauet er en vaskeægte succeshistorie.

Når kvalitet lønner sig

Vokseværket viser sig naturligvis også i omsætningen. For på trods af JobConnections korte levetid omsætter de i dag for et tocifret millionbeløb. Dermed ikke sagt, at virksomheden er kommet let til det – tværtimod. Det er nemlig kun med hårdt arbejde, målrettethed og lange arbejdsdage, at gode resultater opnås. Og dedikationen smitter, hvilket jo fx tydeligt kommer til udtryk hos de ansatte, som alle tager stort ejerskab i deres job. Det er en sjældenhed, at virksomheder vokser med en sådan hast, som det ses hos de dygtige nørresundbyere. Med deres smitsomme engagement, høje kvalitet i alt, hvad de gør, og evne til at matche din virksomhed med den mest kvalificerede arbejdskraft og bedste kundemøder, er det ikke desto mindre lykkedes for JobConnection.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.