annonce

Nordjysk forhandler oplever øget efterspørgsel på led armatur

Den nordjyske online forhandler af led armaturer PlusLED melder om øget interesse for belysningsarmaturer

Den nordjyske online forhandler af led armaturer PlusLED melder om øget interesse for belysningsarmaturer med indbygget led. Her er det særligt det kompakte design og den høje ydeevne på de moderne armaturer der tiltaler kunderne. Den store udvikling i led teknologien har været med til at skubbe til forestillingerne om hvordan et lysarmatur kan se ud. Dioderne er i dag så effektive og så driftssikre, at forbrugerne i en endnu højere grad end tidligere til vælger armaturer med indbygget led fremfor de mere traditionelle lysstofrørs armaturer med det klassiske udseende.

Prisudvikling har spillet en nøglerolle

Udviklingen har vendt fra at forbrugeren tidligere valgte de genkendelige lysstofrørs armaturer med mulighed for senere at kunne udskifte lysstofrøret, til at forbrugerne i dag i højere grad vælger kompakte armaturer med indbygget led. Dette vidner om en øget tiltro til teknologien som efter en årrække ligeså stille er vokset og nu i høj grad udkonkurrere de velkendte retrofit løsninger.

Det nedadgående prisskilt og det stilrene ydre er i høj grad faktorer der har gjort led armaturet til forbrugernes foretrukne. Med priser for led armaturer på helt ned under 200 kr. og et tiltalende design, er det ikke svært at forstå forbrugernes store begejstring for de smarte nye produkter.

De nye led armaturer findes både som vådrumsarmatur med ip65 kapsling og som grundarmatur til indendørs brug med ip20 kapsling. Modellerne med den høje kapsling benyttes ofte til opsætning i garager, værksteder, lagerhaller eller til opsætning udendørs. Indendørsmodellerne med Ip20 kapsling benyttes ofte til opsætning i kontorer, køkkener, gange mv.

Masser af lys – med det samme

På trods af størrelsen på de nye led armaturer får du masser af lys for relativt få penge. Ofte placeres led armaturerne i rum hvor der brug for kraftig belysning og blandt modellerne finder du både produkter til privat og erhverv. Ofte ses opsætninger i eks. lagerbygninger eller i kontorbygninger, hvor et godt arbejdslys er nødvendigt. Led armaturerne benyttes dog også flittigt i private hjem og her er det især opsætning i garage, værksted, kælder og skur der gør sig gældende.

Lysets styrke er på armaturet angivet som lumen og du kan her kigge efter et lysarmatur der yder minimum 80lm pr. watt for at få et energieffektivt armatur med et kraftigt lys. Lyset tænder med det samme og du skal derfor ikke vente på at røret starter op som man kender det fra de gamle lysstofrør. Med et moderne led armatur får du en god og prisvenlig løsning der giver masser af lys og et stilrent udtryk på væg eller loft.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.