Business

Hvert år flytter der firmaer både til og fra Nordjylland.

Virksomhed

A10

Adresse

Hesselly 6, 6000 Kolding

Telefon

+45 75 50 29 00

E-mail

a10@a10.dk

Webside

https://a10.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 18. jul 2019

Nordjyske firmaer flytter fra Nord til Syd

Særligt er Aalborg trækplaster for mange, der vælger at bosætte sig i Nordjylland. Her er der nemlig mange muligheder, når det kommer til erhverv. Samtidig er der også hvert år firmaer, som vælger at flytte deres lokaler længere sydpå i landet eller eventuelt åbne en ny afdeling, som skal ligge placeret et andet sted end hovedkontoret i Nordjylland for at skabe bedre forbindelser rundt omkring i Danmark.

Gode forbindelse til hele landet

Fra Midt- og Sydjylland er der gode forbindelser rundt i hele landet. Det gælder både, hvis man transporterer sig med offentlig transport og bil. Det tager som regel ikke meget mere end et par timer at køre fra Sydjylland til Sjælland, ligesom de mest sydlige byer i Nordjylland også ligger indenfor overskuelig rækkevidde. Det betyder, at der er større mulighed for kundemøder med folk fra eksempelvis København, hvis kontoret ligger i en midt- eller sydjysk by.

Som firma bosat syd i landet er der desuden gode muligheder for forretningsture til Tyskland, ligesom Sverige er nem at komme til, hvis man kører over broen fra Sjælland. Sydjylland kan derfor på mange måder siges at ligge centralt i Danmark, og derfor tiltrækkes mange erhvervsdrivende hvert år længere mod syd i landet. Især vælger mange at åbne en ny kontorafdeling et andet sted i landet, hvis de opdager et potentiale for kunder, der kommer fra byer, som ligger langt væk fra det nuværende hovedkontor.

Boligmuligheder i Sydjylland

Som nyt firma i Sydjylland er kontoret sikkert også nyt. I forbindelse med enhver flytning hører en masse praktisk arbejde. De fleste virksomheder vælger at istandsætte deres nye kontor, inden de for alvor flytter. Det skyldes blandt andet, at kontoret og dets indretning gerne skal afspejle virksomhedens identitet og image – eksempelvis gennem logoer, farvevalg og andet.

Virksomheden A10.dk kan hjælpe virksomheder med gulv- og gardinløsninger. De er beliggende i Kolding og er derfor oplagte samarbejdspartnere, hvis firmaet ligger placeret i Sydjylland. Indretningen af det nye kontor er vigtigt i forhold til at skabe genkendelighed hos kunder. Kunderne, der besøger kontoret i Nordjylland, skal gerne have samme oplevelse, som hvis de senere besøger de nye lokaler i Sydjylland – og omvendt. Der er naturligvis også mulighed for at differentiere kontorerne fra hinanden, hvis der er ønske om det. Det kan være, at kontoret i Nordjylland har valgt ét fokus, mens kontoret i Sydjylland skal have et andet. Dét kan også vises og tydeliggøres gennem indretning og opbygning af kontorerne.

Nyheder udvalgt til dig