annonce

Nu er det perfekte tidspunkt at sælge din brugte bil

Som bilejer gør man sig altid en lang række overvejelser omkring, hvornår man bør skifte til en ny model, der har flere egenskaber, og som måske kører lidt længere på literen.

Bilerne bliver smartere og smartere, ligesom de tager mere og mere hensyn til miljøet, og her kan det være belastende at have en gammel bil, der jo kører fint, men ikke er særlig praktisk i forhold til de nyere modeller. Hvis du står med overvejelser om at sælge din brugte bil, så er det bare med at komme i gang - det perfekte tidspunkt at sælge din brugte bil er nemlig lige nu og her.

Afgiftshelvede venter forude

Den danske regering har fremsat et meget ambitiøst forslag, der helt skal udfase benzin- og dieselbiler i senest år 2030. Dette har skabt kaos på bilmarkedet, hvor rigtig mange har svært ved at finde fodfæste og blive klog på, hvad de skal gøre med deres nuværende, ældre bilmodel. Herudover fastslår en lang række eksperter, at markedet for brugte biler vil komme til at flyde over med ældre modeller indenfor de næste 5-10 år, fordi alle folk ønsker at gøre sig klar til køb af en elbil. Kommer du ikke af med den gamle model, så kan der med andre ord vente et mindre afgiftshelvede ude i fremtiden, og derfor kan det være en fordel at skille sig af med din brugte bil indenfor den nærmeste fremtid. Ventes der for længe, så kan man risikere, at der vil være utrolig mange af netop din model på brugtvognsmarkedet, og dermed vil prisen på bilen falde betragteligt.

Få den bedste pris for din brugte bil

Med udsigt til afgifter i fremtiden, så bliver det stadigt mere upopulært at køre rundt i ældre modeller, og netop derfor bør du sælge din brugte bil hurtigt, hvis du gerne vil have mest mulig økonomisk gevinst ud af den. Det handler med andre ord om at få indhentet en lang række tilbud på din brugte bil, således at du kan vælge og vrage mellem tilbuddene og dermed få den bedste mulige pris. Her kan man eksempelvis indhente tilbud gennem Solgt, der sætter bilen i udbud hos forhandlere, der således kan byde det, de vil give for bilen. Dermed får man en række tilbud i hånden, som man således kan vælge frit imellem - det har faktisk aldrig været lettere at få den bedst mulige pris for sin brugte bil.

Fremtidens biler har allerede set dagens lys

I mange år har der været forsket i, hvordan fremtidens bil skulle udformes, og der er ingen tvivl om, at fremtiden hedder el, når det kommer til biler. Disse elbiler har været der længe, men først i disse år er de blevet en solid partner på daglig basis, fordi batterierne rækker længere på en opladning og kan oplades hurtigt, når man er på farten. Herudover er der kommet flere og flere steder, hvor man kan oplade sin elbil, mens man eksempelvis handler ind, og dermed er fremtidens biler allerede kommet på markedet. Der er dermed god grund til at lade den gamle øse finde en ny ejer for at investere i fremtidens transport - elbilerne bliver billigere og bedre for hver dag, der går.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.