annonce

Nu kan du beskytte din smartphone på en smart og trendy måde

Er du træt af klodsede mobil covers, som gør din slanke og strømlinede smartphone stor og klodset at se på? Så kan du overveje at investere i et af de nye, lækre mobil covers på markedet.

Et mobil cover anno 2018 er langt mere elegant end sine forgængere – og samtidig yder de nyere mobil covers faktisk en bedre beskyttelse til din smartphone. Mobil covers har eksisteret nærmest lige så længe, som mobiltelefoner har – det nye er, at du nu kan få mobil covers, som er særligt tilpasset netop dit mærke og din model af smartphone.

Hvorfor skal jeg købe et mobil cover til min smartphone?

Når du har brugt mange tusind kroner på en lækker smartphone, er du sikkert også interesseret i at beskytte den mod ridser, skrammer, og decideret smadring. Derfor bør du anskaffe et eller flere mobil covers, som kan beskytte såvel front glas som bagklædning og telefonens indmad mod omverdenen.

Hvis du taber en ubeskyttet telefon ned på et hårdt underlag – for eksempel en asfaltbelagt vej, en fortovsflise eller gulvet på badeværelset – er risikoen for, at såvel det smukke og blanke udseende som den følsomme elektronik ødelægges. Da elektronikken er selve forudsætningen for, at alle de smarte funktioner som for eksempel det følsomme display, det skarpe kamera og mikrofon plus højttaler fungerer, som det skal, kan du således risikere, at din telefon bliver ganske ubrugelig.

Du kan dermed forvente en klækkelig værkstedsregning – især hvis du ønsker, at din smartphone bliver repareret på et autoriseret værksted og de ødelagte dele erstattet med originale. Der er også en stor risiko for, at din smartphone ikke kan reddes. Og så skal du atter have den store pengepung frem, når der skal investeres i en helt ny smartphone.

Hvad koster et mobil cover?

Mobil covers fås i flere forskellige prisklasser, men du behøver sjældent at skulle betale mere end få hundrede kroner for et mobil cover, som beskytter din telefon, og som samtidig har en slank og elegant profil. Og uanset hvor mange penge du betaler for dit mobil cover, vil beløbet aldrig komme op i nærheden af, hvad du betaler for reparation af smartphone på et autoriseret værksted.

Hvis du vælger at købe et billigt mobil cover hos lux-case.dk, kan du – uanset om din smartphone er af mærket Apple, Huawei, Samsung, Nokia, Sony, LG eller Motorola, finde et smartphone cover, som passer præcist til den model, du har. Hos lux-case.dk er der ingen one size fits all løsninger – alle mobil covers passer præcist til det respektive mærke. Og fordi mobil covers fra lux-case.dk er så billige, har du mulighed for at købe op til flere covers i forskellige farver eller designs, så du kan matche dit mobil cover til dit daglige outfit. Faktisk bliver din telefon endnu mere elegant med et lækkert og strømlinet mobil cover i en flot farve – og så er den samtidig effektivt beskyttet imod splintring, ridser og skrammer. Du kan finde et stort og varieret udvalg af mobil covers til alle smartphone modeller på lux-case.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.