annonce

Nu kan også sværvognskøretøjer af alle typer reddes nemt og enkelt

Kører du lastbil eller andre køretøjer i sværvægtsklassen, kender du sikkert til de ærgerlige udfordringer, der kan opstå, når uheldet er ude og en ulykke sker.

At bugsere køretøjer i denne kategori kan nemlig sagtens være et større puslespil at få til at gå op, hvis ikke du allerede i forvejen har en aftale på plads, så du som chauffør ved, hvor du kan ringe til for få hurtig, effektiv og nødvendig hjælp med bugsering.

Find en udbyder af bugsering, som du kan stole på

Når det handler om at få aftaler på plads af ulykkesmæssig karakter, drejer det sig i høj grad om at komme i kontakt med firmaer og folk, som du og din arbejdsplads kan stole på vil føre jer trygt igennem eventuelle uheldige episoder. Ofte handler dette om, at du allerede fra start skal have en god fornemmelse for samarbejdet med udbyderen af den pågældende service, for eksempel bugsering .

Med bugsering handler det om meget mere end blot ord og løfter. Du kan derfor med fordel se på, om udbyderen har en bred erfaringsramme, og om de evner at handle hurtigt og professionelt, når de enkelte chauffører må se sig nødsagede til at ringe til de pågældende vagtcentraler for at bede om hjælp til bugsering videre væk fra hændelsesstedet.

Ikke mindst har det også en fordel, hvis udbyderen af bugsering er fleksibel i deres service. Således er det rart, både som virksomhed og som chauffør, hvis der er alsidighed i hvor bugseringens endestation er. Tag for eksempel udgangspunkt i følgende liste med muligheder:

•Bugsering til værksted, enten det nærmeste eller et specifikt efter ønske.

•Bugsering til hjemmeadresse eller adresse for virksomheden.

•Bugsering til et dækcenter, der kan tage sig af situationen.

Der findes dog mange flere praktiske muligheder, der også kan ændre sig alt efter situationen – så hør dit bugseringsfirma ad om jeres konkrete aftale.

Tryghed skal altid være i højsædet

Det er vigtigt som chauffør at kunne have en tryghed om, at det hele nok skal kunne fikses og komme på rette spor igen, selv hvis uheldet skulle være ude. At kunne køre med denne viden tager en stor byrde fra skuldrene, og kan gøre arbejdsdagen lettere og mindre stresspræget. Der er nemlig i forvejen rigeligt at se til, når deadlines skal mødes og gods skal leveres- eller afhentes.

Det kan kræve dyrebar tid at skulle til at finde et firma, der evner at stå for bugsering af tunge køretøjer. En foregående aftale er derfor en stor lettelse for mange, der arbejder i et erhverv, hvor pludselige uønskede hændelser på motorvej eller landevej kan have vidtrækkende konsekvenser for det forestående arbejde. På den måde er det ikke blot muligt at spare tid, men faktisk spares også på den mængde af stress, der uundgåeligt vil være forbundet med, at uheldet er ude.

Sikkerhed bør naturligvis altid være i top, hvorfor dette gerne skal prioriteres højt, også af dine samarbejdspartnere. Dette er vigtigt for, at udefrastående såvel som involverede forbliver trygge.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.