annonce

Ny restaurant på Nørrebro

Har du prøvet at stå i din lokale restaurant og haft svært ved at vælge? Alt ser bare så lækkert ud.

Har du bevæget dig ud i det danske madmekka i København, har du med garanti besøgt en restaurant Nørrebro, hvor de har gjort op med problematikken. Hos Pico Pizza hverken kan eller skal du nøjes med én.

Hvorfor nøjes med en?

Hos Pico Pizza har de fundet løsningen på den evige problematik – nemlig hvad man skal vælge. I stedet for at servere en stor pizza kan du her vælge hele tre små pizzaer. Det kan stadig være svært at begrænse sig, for menukortet indeholder mange gode ting.

Pizzaerne er nemlig mindre end dem, du kender fra andre pizzarier, og pludselig er det ingen sag at spise 3. Og heldigvis for det. For menukortet byder på et hav af lækkerier fra MUSH THE ROOM, en vegetarisk pizza med svampe og trøffel olie, eller PEPPERONI IN DISGUISE, en spicy pizza med chorizo og pink pepper. En stor del af menukortet kan desuden gøres vegansk, da restauranten også tilbyder cashew-ost. Spisestedet tilbyder desuden glutenfrit brød til gæster med glutenintolerance eller gæster, som blot ønsker at nedbringe deres gluten indtag.

At spise hele tre pizzaer kan virke som en ordentlig mundfuld – bogstavelig talt. Men hos Pico Pizza er det ingen sag, og den charmerende og hyggelige indretning gør det svært at forlade restaurant Nørrebro. Føler du alligevel ikke for at spise tre styk, kan du og nøjes med en enkel pizza eller måske vælge to og tilføje en salat hertil. De fleste ender dog med at fortryde kun at vælge en.

Har du de børn med, har restaurant Nørrebro også en børnevenlig deal; nemlig en valgfri pizza og tilhørende snack-kop med grøntsager og frugt.

Nørrebros nye it-sted

Pico Pizzas restaurant ligger på Nørrebro på Skyttegade. En yderst lukrativ placering særligt i sommer halvåret, da du kan tage dine pizzaer med ud på de nærliggende grønne områder såsom Hans Tavsens Park og Assistent Kirkegården.

På hippe og farvestålende Nørrebro finder du mange spisesteder med retter fra hele verdenen. Fra den mellemøstlige darling falaflen til italienske klassikere som burrata og oliven olier. Nørrebro summer af liv året rundt, men særligt i sommeren blomster bydelens restauranter. Ude foran spisestederne tager både lokale og turister plads i sommersolen og for at nyde lækkerier, og hos Pico Pizza er det ingen undtagelse. Stort set hver dag i sommeren er der fyldt foran deres restaurant Nørrebro, og det er med god grund. Kvaliteten og servicen er i top hver evig eneste gang, du besøger stedet. Stemningen og maden, der serveres, slår de fleste andre restauranter på Nørrebro og resten af København.

Nørrebro byder et hav af lækre spisesteder fra kebab og pizza til fine dining med eksklusive råvarer som østers, hummere og meget mere. Er du på udkig efter en pizza, som er noget lidt ud over det sædvanlige, og som de standard pizza med garanti ikke når til sokkeholderne, bør du give Pico Pizza et besøg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.