annonce

Nyd pensionisttilværelsen og rejs ud i verden

For de fleste mennesker, der pludselig befinder sig i senior kategorien og nu officielt er pensionister, kan det være en lille smule svært at vænne sig til - i hvert fald til en start.

Før pensionisttilværelsen, har man i mange mange år været vant til at passe et job, have ansvar, være social med kollegaer samt overholde mødetider og deadlines. Og nu har man pludselig alt den tid i verden, måske næsten så meget, at man ikke helt ved, hvad man skal bruge den på. Så hvorfor ikke bruge den på at rejse?

Tag ud og rejs

Hjertingrejser har specialiseret sig i rejser henvendt 60+ segmentet. Der tilbydes flyafgange fra både Billund, Aalborg og Kastrup lufthavn til nogle af Europas skønneste destinationer. Der er både grupperejser og langtidsrejser, hvis du for eksempel higer efter varmere himmelstrøg, mens den kolde vinter overtager det danske land. Alt er planlagt for dig ned til mindste detalje, så du ikke behøver at være nervøs for noget som helst.

Desuden er samtlige hoteller nøje udvalgt til målgruppen, så man undgår at skulle bo midt imellem festglade unge eller larmende småbørnsfamilier.

Rejs som single

Er du enlig, så er der også massere af rejsemuligheder. Hjertingrejser tilbyder nemlig også singlerejser, hvor du kan møde ligesindede. Hvad end du tager din ægtefælle, en ven, veninder eller søster med eller rejser selv, så er det muligt. Faktisk er en singlerejse en oplagt måde at møde nye mennesker, hvad end det blot er venskabelige bekendtskaber eller udvikler sig i en mere romantisk retning.

Livet er på ingen måde slut, når man går på pension. Tværtimod. Hvis helbredet er godt, kan man argumentere for, at det først lige er begyndt. En klog mand sagde engang “at rejse er at leve”, særligt når man rent faktisk har tiden til det. Når vi rejser, kommer vi automatisk ned i gear, vi bliver afslappede og vender lykkeligere og udhvilede retur. Desuden kan du som 60+ typisk drage nytte af de mange gode rejsetilbud, der er uden for sæsonen. Der er nemlig mange penge at spare på både fly og hotel, når man kan rejse uden for industriferien. Og husk så på, at vitamin D fra solens stråler gør underværker for vores helbred.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst