annonce

Nye iværksættere laver et midtpunkt for SoMe indhold

Flere iværksætter prøver i dagens Danmark at få deres innovative ideer ud i verden.

Den store stigning af iværksætte kan enten skyldes, at mener, at deres produkter er unikke eller bare bedre end dem, der er på markedet. Når de så først prøver at komme ud med deres reklamer, kampagner eller lignende, så går det galt.

Et stort problem viser sig i flere undersøgelser, at læserne ikke bliver fanget af stoffet, virksomhederne ligger ud.

Problemet

CEOen bag SoMeCentral har lavet en del undersøgelser, hertil konsulent arbejde for flere virksomheder og fundet et gennemgående problem. Nemlig reklamen på deres sociale medier, men også på deres andre kampagner.

Mange virksomheder, der har et godt produkt, kan stadig i høj grad have problemer med at formidle det ud til kunderne. Meget ofte er der, sammen med virksomhedernes kampagner og reklamer, meget ringe kvalitet på deres visuelle del af reklamen.

Samler content på en samlet platform

En ringe reklame eller kampagne kan meget ofte bunde i et visuelt problem. Det visuelle ved reklamen er meget vigtigt for, at man kan få modtageren til at blive ved reklamen eller kampagnen. Der er i dagens kampagner en stigende grad af både brugen men også nødvendigheden af videoer og billeder i kampagnerne og reklamerne.

Det er meget nemmere for kunden at forholde sig til en video, hvis de har en stemme, der kører og en video, hvis de vil følge med i det visuelle. Dette skyldes især, at der er så meget indhold i dag, som kommer via telefonen, hvilket betyder, at mange ikke lyst eller overskud til at læse en hel tekst. Hvis man dog alligevel benytter sig af en hel tekst, så er et fangende billede et absolut must.

Løsningen

En løsning på problematikkan kan være en samlet portal for virksomheden over alt godt content. Med SoMeCentral, kan du som administrator gøre alle de ansatte til content managers. På den måde kan man på tværs over virksomheden dele, hvis man ser billeder, man mener er godt autentisk content. De kan via appen både tage billedet, redigere billedet og sende det til administratoren.

Administratoren kan her beslutte, hvorvidt det er godkendt eller for ringe content. Er det for dårligt, bliver det slettet - på den måde sidder virksomheden tilbage med kun godt content til at udarbejde deres kampagner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst