annonce

Nyt elcykel koncept sikrer forbrugeren den bedste pris

Hvorfor betale i dyre domme for at få en elcykel, når du nu kan få en splinterny elcykel i lige præcis den kvalitet og det design der passer til dig, til en pris der ikke kan findes bedre? Et nyt koncept er kommet for at blive og det kommer dig som ønsker at købe en elcykel til gode.

Onlinekoncept hvor besparelsen kommer til din fordel

Det kræver som sådan ikke den største idémager at regne ud, at for at gøre det endelige produkt på markedet billigere, så skal der kigges på udgiftsposterne fra fabrikken til kunden. Det er netop det som Tanja og Per Frederiksen fra Corwin E-bikes har gjort og de har fundet et led i distributionskæden der kan spares væk til din fordel som kunde.

Nøglen til succesen er simpel, køb elcykel direkte fra fabrikken . Ved at du køber din elcykel direkte fra fabrikken, skal der ikke dækkes nogen former for udgifter til f.eks. provision til en cykelhandler og de penge der ellers skulle have landet i kasseapparatet hos cykelhandleren, vil du opleve som din besparelse på dit endelige køb.

Dit produkt vil ikke blive forringet fordi du vælger at købe din elcykel direkte fra fabrikken frem for hos din cykelhandler og du vil ikke gå glip af din 2 års reklamationsret. Der er som sådan ikke noget der vil være anderledes at mærke for dig der køber, andet end at du får din elcykel billigere end hos en cykelhandler, der bliver nødt til at dække udgifterne til et ekstra led i distributionskæden.

Du kan testkøre dit fremtidige køretøj før køb

Vi er de seneste år begyndt at handle meget over internettet og det har vist sig at skabe stor glæde hos rigtig mange at der kan være tid og penge at spare i det daglige. Dog kan man godt være tilbøjelig til at tænke at en så omkostningsrig vare som en elcykel, ikke helt er det samme som en ulden sweater og vi vil derfor oftest foretrække at kunne prøvekøre og se elcyklen med egne øjne før vi køber noget.

Her kan du måske tro at da der er tale om at du køber din elcykel fra fabrikken og får den leveret direkte derfra til din dør, så vil du ikke have muligheden for at prøve den forinden, men det er heldigvis ikke helt sådan at det hænger sammen.

Corwin E-bikes har nemlig et showroom, hvor du kan komme forbi og se de forskellige modeller og hvor du samtidig kan få lov til at prøve den elcykel du har fundet din kærlighed til. En cykel er ikke bare en cykel og hos Corwin ved de at det derfor er vigtigt at man føler at det hele passer sammen både i forhold til størrelse i tommer og typen af design, inden man investerer i det fremtidige køretøj.

Gratis levering hvis du ikke selv vil bakse med oppakning

Skulle du under dit besøg i showroomet i Aabenraa forelske dig i en elcykel på stedet, er det ikke ens betydende med at du absolut skal vente på at få den fra fabrikken. I nogle tilfælde kan du være heldig at netop den model du ønsker at købe, allerede er på lageret og du behøver derfor ikke at vente andet end de få minutter det vil tage at finde din elcykel og læsse den i bilen.

Skulle du stå i den situation at du ikke selv kan tage cyklen med fra showroomet, så kan du stadig få den leveret cyklen hjem til dig selv omkostningsfrit, så længe du ikke bor på ikke-brofaste øer. Der er nemlig gratis levering for dig der finder din elcykel hos Corwin E-bikes. Det kan dog være at du allerede ved at du ønsker at købe noget ekstraudstyr til din nye elcykel og så kan du med fordel købe det med det samme, hvis du har mulighed for at have det under armen hjem igen. Du kan selvfølgelig også vælge at få det fragtet til døren og hvis du køber for over 499 kroner, så er dette også fragtfrit for dig.

På elcykel kan du cykle længere og hurtigere, uden at få sved på panden

Danmark er et land, hvor cyklerne i mange år har været at se i stor stil. Der etableres hele tiden bedre forholde for cyklisterne, fordi vi selvfølgelig gerne vil bakke op om at der kører færre biler og flere cykler i gadebilledet for klimaet om at gøre. Det er faktisk sådan at personer fra andre lande forbinder Danmark med cykler, fordi det ikke som sådan ses andre steder i verden med de mange cykler, der allerede er i gadebilledet.

Det er stadig mest i de større byer, hvor bilister i det daglige er plaget af myldretidspunkter og lange køer for at komme fra A til B og specielt det store besvær med at finde parkering et sted, hvor det vil give mening at gå videre til den endelige destination fra, kan få enhver til at drømme sig over i cykelsadlen i stedet.

Hvis man ser på provinsen i Danmark, så er der en lidt lavere aktivitet generelt på cykler. Dette skyldes dog ikke at folk ikke ønsker at cykle, men der er ofte tale om større afstande fra A-B og her vil de fleste helst undgå at møde helt svedige op på arbejdspladsen eller til den begivenhed der har fået dem afsted ud ad døren, fordi de har skulle træde hårdt i pedalerne i modvind.

Siden at elcyklerne for alvor fik lov til at indtage cykelmarkedet har der været en forandring og denne forandring er stadig i vækst. Der ses flere og flere der vælger bilen fra frem for en elcykel og her er der tale om både storbyer og provinser. Faktisk er de små byer begyndt at få travlt med at gøre gadebilledet mere egnet til cyklisterne, fordi der ses en stigende interesse for cykler som transportmiddel som både de private og det offentlige bør bakke op om.

En klimavenlig og billigere løsning på transportmiddel

Grunden til at en elcykel har kunne klare at skabe en forandring er, at folk kan se sig selv cykle en længere strækning og det behøver ikke at kræve at arbejdsskjorten skal svedes igennem før man rammer arbejdspladsen. Med et batteri bag på cyklen bliver alting lige pludselig langt mere overskueligt at køre og så kan der desuden nævnes en kæmpe økonomisk fordel i at vælge elcyklen som transportmiddel fremfor bilen.

Danmark gør meget som land for at folk skal vælge de mere klimavenlige løsninger. Vi ser bl.a. en lang række fordele når der vælges offentlig transport frem for at man selv anvender en bil. Priserne på parkering i byerne er blevet høje og der er desuden en vanvittig afgift for dem der erhverver sig en bil. Denne afgift slipper du for når du handler en elcykel i stedet.

Når du køber en elcykel, er det vigtigt at du sikrer dig at der er tale om en god kvalitetscykel. Med elcykler er der ikke kun tale om et stel der skal være solidt, rustfrit osv., som hvis det var en almindelig cykel, men der er også et batteri og en motor der skal være af den bedste kvalitet.

Hos Corwin E-bikes er der fokus på at levere den bedste kvalitet og derfor er der også valgt verdens største producent indenfor lithiumbatterier, PHYLION, til at levere de batterier og motor og elsystemerne fra den anerkendte producent BAFANG.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.