annonce

Nyt fra Microsoft: Windows 10 Pro licens

Microsoft er en virksomhed i stor udvikling. Og det har det været længe.

Som markedet udvikler sig, er det nødvendigt at komme med produkter, som kan opfylde de behov, markedet efterspørger.

Licens til Windows 10 Pro er lavet til virksomheder og folk, der har behov for endnu mere sikkerhed. Men hvad er forskellen lige præcis på Windows 10 Home og Windows 10 Pro? Det vil vi i denne artikel komme ind på.

Windows 10 Pro: Hvad kan det, som almindeligt Windows ikke kan?

Den største forskel på Windows 10 Home og Windows 10 Pro er, som tidligere nævnt, sikkerhedsmulighederne i systemet. Windows 10 Pro er mere sikker, når det kommer til at beskytte data og din PC generelt. Samtidig er der nogle muligheder med Windows 10 Pro, som gør, at selve enheden kan knyttes til et domæne.

Du kan få en af de bedste hvis ikke den bedste pris til din windows 10 pro licens hos en virksomhed som Nemsoftware.

BitLocker beskytter filer

Et af programmerne, du kan få med en Windows 10 Pro licens, er BitLocker. BitLocker er et krypteringsværktøj, som gør, at du kan beskytte filerne på din harddrive eller eksterne USB-stik.

Det er især et nyttigt værktøj, hvis du har privat data på din PC eller bærbar, da kun du vil kunne tilgå dine data med et kodeord.

Opdatér ved hjælp af skyen

En anden fordel, som kun Windows 10 Pro licensejere har, er, at du kan arrangere opdateringer ved hjælp af skyen. Du kan altså opdatere adskillige computere i et domæne på samme tid fra én, central PC.

Benyt dig af fjernskrivebordsfunktion

Windows 10 Pro har også en meget nyttig funktion ved navn fjernskrivebord. Her kan du lade folk arbejde hjemmefra, så de stadig har adgang til deres filer. Fjernskrivebordet giver mulighed for at tilgå en computer fra en anden enhed, uanset hvor du befinder dig.

Derfor skal du have Office pakken

Og oveni en Windows 10 Pro licens vælger mange at anskaffe sig en udgave af de forskellige Office pakker. Officepakken er noget nær en nødvendighed at have i dag. Og det er blandt andet af den årsag, at Officeprogrammerne arbejder bedst sammen med hinanden. Du kan derfor opleve udfordringer, hvis du skal samarbejde med nogen, der bruger Officepakken, hvis du ikke selv gør det.

Du kan finde fornuftige priser til Microsoft Office pakken mange steder på nettet. Det er blevet meget nemmere at få Officepakken, idet der i dag kun kræves en licensnøgle, før du kan downloade Officepakken til din PC, bærbar eller Mac.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.