annonce

Nyt køkken på 3 forskellige måder

Alle boligejere kender til behovet for at ændre noget i ny og næ, men store forvandlinger kan være en dyr post i budgettet.

Ofte er køkkenet en af de ting, vi gerne vil ændre på, men vil du gerne undgå at skifte det hele ud, kan det være svært at gennemskue, hvad du kan gøre.

I denne artikel giver vi dig tre forskellige måder, hvorpå du kan give køkkenet en omgang, men uden at skulle op med hele pengepungen. Få ændringer kan nemlig give et flot resultat, og det er både billigt og godt for miljøet.

Hvad med en ny bordplade?

Bordpladen har en stor betydning for køkkenets samlede udtryk. Alt efter om du har en bordplade i træ, i stål eller noget helt tredje, vil det være én af de overflader, der altid vil være i fokus i køkkenet. Trænger dit køkken til at opgradering, kan du med fordel overveje at kigge dig omkring efter en ny køkkenbordplade.

Der findes mange forskellige forhandlere, der tilbyder et væld af køkkenbordplader. Du kan vælge en anderledes bordplade og på den måde ændre hele køkkenets udtryk. Du kan blandt andet se mere på schmidt-koekken.dk, der tilbyder både dyre og billigere løsninger hjem til dig.

Mal og skift

Er du god med hænderne, kan du skabe et helt nyt køkken ved at investere lidt tid i selv at gøre arbejdet. I stedet for at skifte hele køkkenet, kan du i stedet vælge at male dine låger i en ny farve. Her skal du blot sørge for at slibe den gamle maling eller overfladebehandling af og finde den farve, du gerne vil have i køkkenet.

I samme omgang kan du vælge at skifte lågernes greb. Grebene har en stor betydning for køkkenet til trods for, at det blot kan ses som en lille detalje. Vil du gerne opdatere køkkenet til at være moderne, kan du gå efter aflange eller runde messinggreb, der er en sand klassiker i 2020.

Kig efter nye låger

Efterhånden finder du gode muligheder for at udskifte lågerne i dit køkken. Er selve indretningen ideel for dig, kan det være langt billigere kun at skifte dine køkkenlåger. Der er i dag en række firmaer, der producerer køkkenlåger, der er specialdesignet til forskellige køkkenmoduler. Du kan også finde nye låger hos den forhandler, hvor dit køkken er fra.

At skifte alle låger kan være en lidt dyrere fornøjelse, og derfor kan det være en god idé at vælge en langtidsholdbar løsning. Det kan du gøre ved at finde gode materialer eller vælge en neutral farve, der aldrig går af mode. Udskiftning af låger er nemt, og det kan helt selv klare.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.