annonce

Ompolstring af dit interiør kan give det nyt liv

En ombetrækning, ompolstring eller en egentlig istandsættelse kan gøre en kæmpe forskel for dine møbler af ældre dato. Måske har du et helt specielt møbel, du for alt i verden ikke vil af med.

Det kan være et designermøbel eller måske et arvestykke. Eller måske er din stue blevet forældet at se på. Uanset hvad kan dit interiør hurtig forvandles, så det ser ud som (næsten) nyt. Så kassér planerne om, at køre sofaen på genbrugspladsen, bare fordi den ser lidt træt ud, og læs med her.

Nyt, nyt, nyt. Sådan er der mange af os, der tænker, når møblerne begynder at se lidt slidte ud. Men det er der absolut ingen grund til, for med en kærlig og professionel hånd kan de se ud som nye.

Forny din stue med en ompolstring eller ombetrækning i moderne betræk

Tina Haugaard er en dygtig møbelpolstrer i Nordjylland . Hun lever af at polstre og give nyt liv til gamle møbler for både private og erhverv.

Hun fortæller: ”Hvis dine møbler ser lidt forældede ud, kan det gøre en kæmpe forskel med en polstring eller en ombetrækning med et betræk i et nyt – og måske moderne – design. Det kan også skabe en rød tråd igennem dit hjem, hvis samme betræk går igen på flere møbler.”

Ved en ombetrækning skiftes kun stoffet, hvorimod også fjedre, gjorde og/eller skum udskiftes ved ompolstring. Og vupti! Dit møbel er så godt som nyt.

Så selvom det siges, at forandring fryder, så er der altså ingen grund til at forandre det hele.

Der er masser af gode grunde til at forlænge dine møblers levetid

Der er masser gode grunde til, at du kan have et ønske om at forlænge dine møblers levetid. Enten ved ombetrækning, ompolstring eller egentlig istandsættelse.

• Måske har du investeret i et dyrere designermøbel, som det er meningen, du vil have i mange år.

• Måske ser du ingen grund til at smide gode møbler ud, som du er glad for, og som stadig fungerer.

• Eller måske har du arvet et møbel, som du ønsker, skal passe bedre ind i din boligs indretning.

Der er faktisk mange flere gode grunde til at passe på de møbler, du allerede har, end der er til at købe nye. Så hvis du har et møbel, der trænger til at få et nyt liv, så kan du jo overveje at give Tina et kald.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.