annonce

Oplev skønne campingpladser i Nordjylland i 2019

Kalenderen siger 2019, og selv om det endnu er tidligt på året, så er det faktisk ikke spor for tidligt at begynde at tænke på sommerferien. Tværtimod skal mange børnefamilier inden længe tage stilling til hvor og hvornår, de vil holde fri denne sommer.

Sommeren sidste år var fantastisk varm herhjemme. Hvorfor ikke overveje skønne campingpladser i Nordjylland i 2019, hvis du er klar på endnu en dejlig sommerferie, som er perfekt til hele familien? Læs med her og hør mere om, hvorfor du skal vælge campingpladser i Nordjylland denne sommer.

Campingpladser i Nordjylland byder på hele pakken

skønne campingspladser i Nordjylland kan hele familien boltre sig den kommende sommer. Her får den moderne børnefamilie nemlig hele pakken - og indenfor en overskuelig køreafstand.

Hvis du er træt af at køre mange og lange timer sydpå hvert år, så kan du nemlig med god samvittighed udskifte den vante destination med hyggelige campingpladser i Nordjylland.

Væk er den besværlige og trættende køretur ned af den tyske motorvej, hvor ungerne skriger, og du er fanget i uendeligt vejarbejde.

Dine børn vil i Danmark færdes hjemmevant, for her er ingen sprogbarriere. Og naturen på campingpladsen skuffer heller ikke, da den byder på perfekte strande og leg i klitterne. Nordjylland har kort sagt alt, hvad I drømmer om - tro det eller ej.

Campingpladser i Nordjylland er nær Vesterhavet

Er man én gang faldet for Vesterhavet, er der ingen vej tilbage. Der er mange, der er forelskede i den smukke vestkyst i Danmark, og det er med god grund. Vesterhavet byder på en helt særlig stemning med sine klitter, skumfyldte bølger og friske havluft.

Prøv en hyggelig campingplads Vesterhavet denne sommer og mærk på egen krop, hvad Vesterhavet gør ved rigtig mange danskere hvert år. Tag campingvognen eller teltet med på campingpladsen og slap så ellers af i de hyggelige og naturskønne omgivelser.

Besøg hyggelige byer ved campingpladser i Nordjylland

Ved vestkysten ligger mange hyggelige byer, som hver sommer befolkes af glade feriegæster. Har du fx besøgt Løkken, Vestervig eller Skagen? Eller hvad med fiskerbyen Thyborøn med dets karakteristiske og unikke Sneglehus?

I byerne i Nordjylland kan du finde oplevelser og underholdning til alle aldersgrupper. Få eksempelvis en kæmpe isvaffel, en kold fadøl eller hvad med friskfangede rødspættefileter til frokost?

Grib chancen for at besøge campingpladser i Nordjylland i sommeren 2019. Det er en beslutning, som du med garanti ikke vil fortryde.

Campingpladserne ved Vesterhavet er dog populære, så er du interesseret, er det med at være ude i god tid. Skynd dig derfor at booke ferie snart. Så kan du allerede i morgen til begynde at glæde dig til at opleve den danske sommerstemning i det nordjyske.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.