annonce

Optimering af datahåndtering i jeres administrative processer – se her!

Håndtering og lagring af data i en virksomhed kan virke både uoverskueligt og vanskeligt. Hvor skal man starte, og hvordan sikrer man, at man ikke spilder en masse tid? Håndtering af data fra forskellige datakilder kan være udfordrende. Men der findes en løsning, der simplificerer og effektiviserer håndteringen af data i en virksomhed.

Den løsning er Power Apps. Power Apps-teknologien kan nemlig integreres med allerede eksisterende systemer, så man ikke behøver at tilrette de systemer, som man allerede bruger. Derimod kan man blot integrere de eksisterende systemer med Power Apps, og på den måde effektivisere hele data-flowet. Power Apps kan integreres med økonomisystemet, Excel samt et hav af andre kendte og mindre kendte systemer.

Power Apps-teknologi

Men hvordan optimerer det så arbejdet? Implementeringen af Power Apps betyder faktisk, at man ved integrering af teknologien strømliner det daglige arbejde i en virksomhed. Det lader sig gøre, fordi Power Apps-teknologien muliggør at man indsamler, opbevarer og deler data på så smart og intelligent en måde som muligt.

Teknologien kan medvirke til at understøtte projektstyringen i en virksomhed, da alt den data, der bruges i virksomheden er nemt tilgængelig, og gennem systemerne optimeres tilgangen til dem i en sådan grad, at det kan effektivisere de daglige arbejdsprocesser, der fylder, uanset hvad virksomheden beskæftiger sig med.

Konsulenthuset excelmate ApS

Er du interesseret i en optimering af din virksomheds arbejdsgange og systemer, så udbyder virksomheden excelmate netop integrationen af Power Apps. Med lang erfaring indenfor de processer, der fylder i en virksomhed og de systemer, der giver de bedste forudsætninger for at effektivisere arbejdet, er konsulenthuset excelmate en kompetent samarbejdspartner.

Virksomheden tilbyder skræddersyede løsninger, der tilpasses til deres kunders situation, behov og arbejde, og tilbyder desuden rådgivning og sparring, så man kan optimere og effektivisere arbejdsprocesserne så meget som overhovedet muligt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.