Business

Hvis du går rundt med overvejelser omkring, hvor din næste dejlige ferie skal gå hen, så bør du måske tænke lidt ud af boksen i forhold til, hvor du tidligere har begivet dig hen på ferie.

Virksomhed

DFDS

Adresse

Sundkrogsgade 11, 2100 København Ø

Telefon

+45 33 42 30 00

E-mail

dkinfo@dfds.com

Webside

https://www.dfdsseaways.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 23. okt 2018

Oslo er en populær rejsedestination for danskerne

Oplevelsesture til Oslo bliver mere og mere populære, da Norge på mange områder har utroligt meget at byde på. Er du interesseret i en ferie i Norge, så læs med nedenfor for blandt andet at læse om, hvordan du kommer til Oslo og læse om, hvad du kan opleve, når du er i Oslo.

Sådan kommer du til Oslo

Hvis du ønsker en dejlig ferie i nabolandet Norges hovedstad, så er der rig mulighed for dette. Bor du på Sjælland, så kan du tage en færge til Oslo med selskaber såsom DFDS, hvor du får en yderst komfortabel sejltur. Du har både mulighed for at tage bil, motorcykel og campingvogn med på færgen. Du har dog også mulighed for slet ikke at medbringe køretøjer og blot tage til Oslo på gåben. Skal din tur være ekstra god, så har du endda også mulighed for at tilkøbe en luksuskahyt, hvor du får havudsigt, en dobbeltseng og morgenbuffet inkluderet. At tage en færge til Oslo kan altså være meget luksuriøs og et meget fordelagtigt alternativ til at køre til Norge.

Storslået natur

Norge er på mange måder undervurderet af rigtig mange mennesker, og det er ikke et land, som de fleste vælger at tage til, hvis de ønsker en oplevelsesrig og smuk ferie. Norge kan dog meget mere, end hvad mange danskere går rundt og tror. Landet har nemlig en fantastisk smuk natur, der på mange måder er anderledes end den, som vi ser i Danmark. Dette skyldes både klimaet, men også de mange bjerglandskaber, som er mulige at se, hvis man bevæger sig lidt uden for Oslo. Norge er på mange måder et land, som bør ses – især når man tager i betragtning, hvor nemt og hurtigt det er at komme dertil.

Dette bør du se

Der er en række forskellige seværdigheder i Oslo og hvilke du bør se, afhænger i høj grad af, hvor lang en ferie du ønsker at tage på. Nogle af seværdighederne er blandt andet Vigelandsanlegget, Vikingeskibsmuseet, Norsk Folkemuseum og Operahuset i Oslo. Vigelandsanlegget er en meget smuk skulpturpark, som byder på meget historie. Dette gør Vikingeskibsmuseet ligeledes. Her kan du lære mere om Skandinaviens ældre tid, hvor man levede som vikinger.

Ønsker du at lære endnu mere om Norge gennem tiderne, så er et besøg på Norsk Folkemuseum også en seværdighed, som du bør overveje. Er du til smuk arkitektur, så bør du helt klart også opleve Operahuset i Oslo. Operahuset er blevet besøgt af utroligt mange mennesker fra hele verden og anvendes især af Den Norske Opera og Ballett. Ønsker du at få en oplevelse i topklasse, så bør du klart se enten en opera eller en ballet i Operahuset.
Nyheder udvalgt til dig