Business

Går du meget op i boligindretning? Og vil du gerne følge med tiden, så du har et moderne og tidssvarende hjem?

Virksomhed

Naturplank

Adresse

Ørstedsvej 8, 6760 Ribe

Telefon

71 74 70 19

E-mail

kontakt@naturplank.dk

Webside

https://www.naturplank.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. maj 2019

Planken ud: 3 hotte tendenser inden for boligindretning

Læs med i denne artikel, hvor vi ser på 3 tendenser inden for moderne boligindretning, som ikke må gå din næse forbi. I hvert fald ikke hvis du gerne vil have helt styr på modebilledet i forhold til boligindretning.

Indret din spisestue med et rustikt plankebord

Rustikke plankeborde er det nye sort, når det kommer til indretning af spisestuen i de danske hjem. Plankeborde kan fås i alverdens træsorter og farvenuancer, og mens nogle eksperimenterer med at lave deres eget plankebord, vælger andre at betale sig fra et smukt plankebord med en lækker og færdig finish, som er lavet på professionel manér.

Trænger dit spisebord til en udskiftning, kan du overveje, om dit næste bord skal være et flot, rustikt plankebord med masser af charme og stemning. Har du ikke mod på selv at give dig i kast med projekt-plankebord, så kan du sagtens købe dig til et. Endda et meget gennemført og smukt et af slagsen.

DIY pallemøbler til din terrasse

Genbrug og miljøbevidsthed er kommet for at blive, og det er Moder Jord helt sikkert taknemmelig for. Vil du gerne med på den dille, kan du med fordel bygge dine egne havemøbler af gamle træpaller. Fantasien kan få frit spil, og du kan både bygge en sofa, en bænk eller et bord til din terrasse ud af paller. Elsker du at grille, kan du tilmed også bygge en praktisk grillbænk med træpaller som det eneste materiale.

Pallemøbler er billige at lave, og de er ultramoderne. Så har du lyst til at prøve dig frem og bygge dine egne havemøbler, er det bare med at komme i gang, inden sommeren og de lange lyse aftener for alvor sætter ind. Når du har bygget dine egne pallemøbler, er der bare tilbage at slibe dem ned, så du ikke får en flis i fingeren eller bagi hver eneste gang, at du sidder på dem, og så skal du ud at have fat i en lækker hynde dertil. Så kan sommeren bare komme an.

Varme og stemningsfyldte listelofter

Listelofter i alverdens former for træsorter og farver er blevet en af de mest trendy tendenser inden for boligindretning. Et listeloft er et træloft, der består af en række af lameller, som du nemt kan montere på dit loft eller på din væg. Det giver et varmt og stemningsfuldt udtryk, og bor du i en moderne bolig med højt til loftet og en minimalistisk indretningsstil, kan et listeloft være med til at forbedre akustikken i din bolig.

Trælamellerne har en helt fantastisk evne til at absorbere lyd og har dermed en støjdæmpende effekt. Runger det derfor meget i dit hjem, eller har du et eller flere larmende børn, så kan listelofter være din redning.

Nyheder udvalgt til dig