annonce

Privatleasing af biler er populært

De seneste par år er der sket en stigning i antallet af privatleasede biler.

I mange år har bilen været et vigtigt omdrejningspunkt for de danske familier landet over. Den transporterer os rundt fra A til B, der er plads til hele familien, og den er særdeles fordelagtig, når det danske vejr viser sig fra dens velkendte og knap så populære side. Der er dermed ingen tvivl om, at bilen er vigtig for danskere, og der er derfor også flere og flere, som vælger at investere i bil. Som bekendt, så er der flere måder, hvorpå man kan anskaffe sig en bil, men én måde, som er blevet særdeles populær de seneste par år, er privatleasing.

Hvad er privatleasing?

Det er ikke til at komme uden om, at valget om at anskaffe sig en ny bil er stort for rigtig mange. Hvilken bil skal det være? Hvor langt skal den kunne køre på literen? Er der plads til alle? Kan man få det til at løbe rundt økonomisk? Dette er blot få tanker ud af mange, som går gennem potentielle bilkøberes hoveder, når de skal vælge ny bil. Og det er her, at privatleasing kommer ind i billedet.

Er man den type, som godt kan lide at have styr på tingene, skabe overblik og som helt nøjagtigt ved, hvad bilen skal bruges til - selvfølgelig med plads til ændringer - så er privatleasing et godt valg. Hvis man vælger at privatlease, så skal man nemlig være opmærksom på, at det er en god ide at vide allerede fra start af, hvor meget der forventes, at bilen skal køre og bruges, da det er en del af den kontrakt, man udfører sammen med virksomheden, der leaser dig bilen. Det kan for nogen virke som en skræmmende faktor, men det er faktisk den allerbedste mulighed for at skabe et konkret overblik over din økonomi, da du hele tiden vil vide, hvad dine månedlige udgifter vil være - en sikker måde at undgå at få kaffen galt i halsen, når en uforudset regning dumper ind i din indbakke.

Er du også typen, som gerne vil have styr på, at det er muligt at få den nødvendige hjælp, hvis der skulle ske noget med bilen, uden at være bange for at skulle hive den helt store pengepung frem, så er privatleasning også noget for dig. Her får du nemlig både service, vedligeholdelse og vejhjælp med i leasingaftalen og netop fordi, du ikke ejer bilen, er der heller ingen risiko forbundet med bilens værdi, når leasingaftalen ophører. Dette er blot med til at sætte en tyk streg under det faktum, at privatleasning er ensbetydende med, at du opnår tryghed hele vejen rundt.

Hvilken bil skal du vælge?

Når først du har taget valget om at privatlease, så er det store spørgsmål; Hvilken bil skal du vælge? Der er et stort udvalg hos mange bilforhandlere, men hos Bøgsted A/S, der også er autoriseret Alfa Romeo-forhandler, oplever de, at især en bil som en Alfa Romeo er meget populær, når bilkøberne skal vælge deres næste bil.

Der findes dog et rigtig stort udvalg af biler, man kan privatlease, så der er rig mulighed for at gå på jagt efter den helt rigtige. Er der flere biler, man er interesseret i, så er det endnu en fordel ved at privatlease. Du privatleaser nemlig kun bilen i en vis periode, og så kan du frit vælge en helt anden model, næste gange du skal lease en bil.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.