annonce

Rejs til Sydafrika med et dansk safaribureau

I Danmark elsker vi at tage på ferie, og mange af os gør det så ofte, vi kan komme til det.

Ifølge dansk statistik tager 40% af danskerne på solferie i udlandet hvert eneste år, og det ser ud til, at flere og flere vender snuden mod safarioplevelser i det afrikanske.

Længere, vildere, større

Danskerne er et berejst folkefærd. Det startede allerede i 50’erne med charterrejser til Mallorca, med kufferten pakket med sololie og badetøj. I takt med forbedret teknologi, mere viden og muligheder for længere flydistancer, har også vores behov ændret sig.

Meget tyder på, at mere vil have mere, og man ser generelt en øget tendens til, at flere vælger rejser rige på oplevelser, natur og kultur. Vi tager længere væk, søger vildere udfordringer og større oplevelser end blot hvide sandstrande og eksotiske drinks.

Safarirejser hitter blandt danskerne

Også det danskejede Nyati Safari ser et øget niveau af danskere, der vælger safari som ferieform. Der er stor interesse for at komme helt tæt på fremmede kulturer, unikke landskaber og enestående dyreliv. Det får mange til at vælge safarirejser som ferieform, hvor man kan opleve adrenalinsuset ved at komme helt tæt på The Big 5 og glæden ved at møde nye og unikke kulturer.

At tage på safari i Sydafrika med et dansk firma er for mange en tryg og behagelig måde at prøve kræfter med nye rejseformer som safari på.

Safari er for alle

Det er ikke kun unge mennesker, der i deres sabbatår bliver tiltrukket af safari som rejseform. Også børnefamilier ser fordelene ved at gøre familieferien til noget andet end en typisk charterrejse, og rejser med børn behøver på ingen måde være en begrænsning.

Jørgen Nielsen, direktør og stifter af Nyati Safari, siger: ”Vores kundegruppe hos Nyati Safari er primært 60+ samt børnefamilier, der ønsker at få unikke safarioplevelser og opleve den sydafrikanske kultur tæt på. Vi råder over familievenlige bungalows, villaer og en privat safaricamp, og vi skræddersyer rejserne, så de passer til vores kunders tempo, ønsker og behov”.

At rejse til Sydafrika med et dansk bureau giver de trygge rammer og autentiske oplevelser, som er vigtige for mange rejsende, der vil udforske det smukke Sydafrika i deres eget tempo.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.