annonce

Rejseguide til Hamburg

Hamburg ligger ikke langt fra den danske grænse, og du kender sikkert flere personer, som allerede har været afsted til den tyske storby. Har du endnu ikke været i Hamburg, er det bare om at komme afsted. Det er en fremragende by, som du kan bruge få eller mange dage i.

Besøg Hamburg og Bremen på den samme tur

Hamburg er kendt for sin moderne lufthavn med nemme muligheder for parkering med easyairportparking.de . Du kan endda leje en bil i forbindelse med dit besøg i Hamburg og omegn. Bremen ligger kun ca. 1,5 times kørsel fra Hamburg, og derfor kan du nemt besøge begge byer, hvis du har tid til det.

Tag til bold i Hamburg

Når du er i Hamborg, kan du overveje at tage ind og se fodbold. Byens hold Hamburger SV har tidligere spillet i den bedste række i Bundesligaen i Tyskland, men er på nuværende tidspunkt i 2. Division. Det er stadigvæk et højt niveau. Desuden kan du måske se en dansker i spil. Danske Mikkel Kaufmann, som tidligere har spillet for Aab og som er udlejet fra FCK , kan måske komme på banen.

Sportsdirektøren i FC København Peter Christiansen har tidligere udtalt at HSV meget gerne ville have fat i Kaufmann, og PC forventer at få den danske forsvarspiller tilbage i en stærkere og skarpere udgave.

Hamburger SV spiller på Volksparkstadion, som har plads til omkring 57.000 tilskuere. Derfor kan det blive en stor oplevelse at tage ind og se fodbold i Hamburg, selv hvis du ikke er verdens største fodboldfan. Er du tværtimod vild med fodbold bør du ikke gå glip af denne oplevelse.

Byen med flest broer

Hamburg har de tre floder Alster, Bille og Elbe, og er også tæt på to have. Det er årsagen til at Hamburg bliver kaldt for ”Nordens Venedig”, som du især kan nyde, når det er varmt. Faktisk har Hamburg seks gange flere broer end Venedig i Italien. Det er ikke overraskende den by i verden, som har flest broer. Er du glad for broer og arkitektur, vil du sikkert komme til at elske Hamburg.

En perfekt by til naturelskere

Hamburg var den grønne europæiske hovedstad i 2011. Generelt kan du ”fare vild” i store parker og andre naturrige områder i byen. Du bør ikke gå glip af Planten und Blomen Park, som er elsket af både turister og lokale i byen. Parken blomstrer især op om foråret og efteråret.

Du kan nyde fersk fisk

Som nævnt ovenfor ligger Hamburg tæt på havet, og derfor kan du altid nyde frisk fisk og andet godt fra havet. Desuden er den nordtyske by berømt for sine handelsforbindelser, der gør at du kan nyde lækker te, kaffe samt eksotiske krydderier i byen. Hvis du er et madøre, vil du sikkert nyde de kulinariske oplevelser i Hamburg.

Hamburg har det hele

Som du kan læse, har Hamburg gode forbindelse til både byer og andre steder i omegnen. Du kan nyde at gå lange ture ved kanalerne, og altid lade batterierne op med et lækkert måltid. Overvej gerne en anderledes ferieaktivitet med fodbold på programmet, hvor du måske kan se danske Mikkel Kaufmann i aktion. Der er mange gode grunde til at besøge Hamburg, og du kan finde af dem ved at vende snuden mod Tyskland.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.