annonce

Restaurant på Nørrebro

Få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Den populære kinesiske dampede bolle har indtaget København med storm, og særligt en restaurant på Nørrebro har forstået tage den smagfulde bao til nye højder.

Her kan du dykke ned i det asiatiske køkken smage dets mange specialiteter. Maden og servicen er upåklagelige og altid smilende. Har du nogle spørgsmål til menukortet, skal du ej heller holde dig tilbage. De søde tjenere står nemlig klar til at guide dig gennem Wontons og panko.

Byens bedst bao

Fra den lyse morgen finder du det populære morgenmadssted Sidecar på adressen, men fra tidlig aften overtager Maobao lokalerne og omdanner dem til en hip restaurant i hjertet af Nørrebro. Sidecar er dog aldrig helt ude af billedet, de står nemlig for den smagfulde drinks, som du kan nyde sammen med maden på restauranten.

Som navnet også indikerer finder du smagfulde bao på restaurantens menukort. De dampede og bløde boller, som man spiser med lækker fyld, såsom Fried Chicken, Fulled Pork eller vegetariske alternativer, som tofu. Ud over proteinet finder du også andre smagsgivere som koriander og chili. Alt sammen pakket ind i en fløjlsblød bolle.

I Maobaos restaurant på Nørrebro har de ud over de lækre bao og tilføjet andre asiatiske klassikere, som Wonton suppe, sashimi, edamame og meget mere. Har du svært ved at vælge kan du prøve køkkenet 7 serveringer, som vil tage dig med gennem menukortets mange lækre smage. Denne mulighed er obligatorisk for selskaber over 5, men det er faktisk også helt okay – for kokkene har styr på det, og ofte får man faktisk også mulighed for at smage på retter, som man ellers ikke selv havde bestilt.

Ny restaurant på Nørrebro

Restauranten ligger på den charmende Skyttegade, og ikke langt fra den populære Assistent Kirkegård, hvor mange nyder gåture året rundt. I sommeren summer det også at liv i den nærliggende Hans Tavsens Park, hvor unge såvel som gamle nyder en stille solspot.

Livet summer på Nørrebro året rundt, hvor de mange spisesteder og restauranter holder åbent til sent på natten. Her kan du nyde en kold øl på den lokale eller italienske specialitet på et lille osteria.

Bydelen er populær blandt unge og det er ikke uden grund. For de hippest steder må siges at kunne finde på Nørrebro. Derfor er restauranten Maobao også velbesøgt, og vil du være sikker på at få en plads, skal du booke et bord på forhånd.

Nørrebro møder Asien

Restaurant på Nørrebro har siden de åbnet haft stort succes. Maden og råvarerne er i fokus og det kan smages. Det ellers simple menukort byder nemlig på retter med kraft og smag, der kan overraske selv den garvede restaurantgæst.

Nørrebro har utallige spisesteder, hvor du både kan snuppe en hurtig falafel eller mere fine dining, hvor menukortet byder på eksklusive råvarer og nye og innovative serveringer. Er du på udkig efter en restaurant på Nørrebro, der har specialiseret sig i den populære bao, men som også serverer andre lækre retter, så er Maobao stedet, og med Sidecar i baren, kan det næppe gå helt galt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.