annonce

Roadtrip og afslappet ø-liv

Nyd friheden på ferien med billeje

Er du også blevet grundigt forelsket i den spanske kulturs afslappede tilgang til livet, hvorfor så ikke få friheden op i femte gear ved at leje bil på ferien?

Med bil har du altid mulighed for at tage på spontane eventyr og afstikkere fra den slagne vej - uanset om rejsen går mod Sydspaniens skønne solkyst og røde bjergtoppe eller De Kanariske Øer med lækre strande og dramatiske vulkanlandskaber.

Gode råd til billeje i Spanien

Fastlandet i Spanien byder på alt fra charmerende bjergveje med hårnålesving til overvældende syn af havets uendelige horisont såvel som længere stræk på de større veje, hvor speederen kan komme lidt i bund, mens du nyder udsigten til de spanske landskaber.

Sæt dig derfor godt ind i de forskellige biltyper, som passer til dit behov: Er I for eksempel en familie på roadtrip mellem forskellige attraktioner, er en lidt større biltype med plads til udstyr og god komfort alfa og omega for at sikre feriestemningen.

EasyTerra kan du nemt få overblik over de lokale spanske firmaers lejetilbud og de bedste priser på billeje i Spanien. Booker du i god tid, får du den bedste pris og kan vælge imellem flest mulige biltyper, så det kan betale sig at være tidligt ude inden feriens start.

Tænker du, at ferien skal være en rundrejse mellem forskellige feriesteder og byer i Spanien, er det oplagt, at du vælger en model med særligt lavt brændstofforbrug: Den kan være lidt dyrere i leje, men de penge er hurtigt tjent ind, hvis du i gennemsnit skal køre 75-100 kilometer eller mere om dagen.

At køre på vulkaner

På De Kanariske Øer er der også gode muligheder for billeje, særligt hvis rejsen går til de større øer, hvor du med bil får mulighed for at udforske vulkanøerne på alle leder og kanter - og at opleve langt mere end man gør på den vanlige turistede bustur,

Tenerife er en klassisk destination for strandferie, men den hjerteformede ø byder på mange flere eventyr: Helt ude på nordspidsen findes der for alvor enestående og dramatiske landskaber i det velbevarede naturområde Parque Rural de Anaga, som man sagtens kan bruge en hel dag på at udforske. Udnyt også muligheden for at komme til havs og at tage på øhop ved at tage bilen med over på færgen til fantastiske La Gomera. Undersøg mulighederne for billeje på Tenerife og find den perfekte bil til fri bevægelse - fra ø til ø.

På øgruppens største ø Gran Canaria er der ligeledes skøn mulighed for at tage på tur til vilde vulkankratere såvel som at cruise langs kysten på den lange Autopista, der går øen rundt. Der er ligeledes gode muligheder for billeje på Gran Canaria, og med bilens frie bevægelighed og fleksibilitet kan I på bare én dag både nå at vandre på kanten af udslukte vulkaner, dyppe tæerne i lækkert kridhvidt Sahara-sand - og nyde aftensmåltidet med bjergudsigt til øens dramatiske sorte strande.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst