Business

Er du på udkig efter en ny græsslåmaskine, så er der efterhånden et stort udvalg af forskellige typer, som kan give dig gode resultater.

Virksomhed

Aabybro Skov & Have

Adresse

Fristrupvej 15A, 9440 Aabybro

Telefon

98 24 47 11

E-mail

Aabybro@skovhave.com

Webside

https://skovhave.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 23. jul 2019

Robotplæneklipper eller Rider - Hvad skal du vælge?

Især robotplæneklipperen er gennem de seneste år blevet noget, som man ser oftere og oftere i den almindelige have. Der er dog stadig mange danskere, som foretrækker havetraktoren eller rideren.

Er du i tvivl om, hvilken maskine du skal investere i, så får du i denne artikel en række fordele ved henholdsvis robotplæneklipperen og rideren.

Fordele ved robotplæneklipperen

Robotplæneklipperen er til dig, som gerne vil spare tid. Robotten overtager nemlig din græsslåning, så du ikke længere skal bekymre dig om græsplænens længde. Du kan indstille din robot til at slå græs, mens du er på arbejde, ferie eller om natten. Derudover er maskinen næsten lydløs, så både du og naboerne slipper for støj. Derudover kan de bedste modeller klare stort set alle typer af haver, ligegyldigt stigninger eller ujævnt terræn. Robotplæneklipperen sparer dig som sagt for en masse tid. Det vil dog være en god idé at pleje din maskine, så ofte du kan. Robotplæneklipperen kan nemlig komme med et lidt større prisskilt end den almindelige håndskubber.

Robotplæneklipperen er også mere miljøvenlig end benzindrevne græsslåmaskiner, da du udskifter benzinen med el.

Fordele ved rideren

Har du en stor græsplæne, og elsker du at slå græs? Så er havetraktoren det oplagte valg for dig. Der findes en lang række af forskellige havetraktorer, hvor du både kan få typer som rideren eller den traditionelle havetraktor. Med en rider får du en frontklipper, hvilket giver dig muligheden for at komme rundt i alle hjørner i haven. Derudover får du med rideren en græsslåmaskine, som kan klare selv det mest ujævne terræn. Derudover er de fleste riders udstyret med Bioclip funktion, hvilket giver dig en sund græsplæne med et professionelt udseende.

Rideren er yderst manøvredygtigt, og du kan derfor komme rundt om alle de forskellige hjørner eller forgreninger i din have. Rideren er dog også en større investering sammenlignet med typiske græsslåmaskiner. Du får til gengæld en havetraktor i bedste kvalitet, som kan holde i mange år frem.

Robotplæneklippere og Riders i Aabybro

Om du er på udkig efter en robotplæneklipper eller en Rider, så finder du hos Aabybro skov og havebrugsmaskiner et stort udvalg af forskellige maskiner fra Husqvarna. Deres robotplæneklippere og Riders er begge i professionel kvalitet, og sikrer dig de bedste resultater, så du kan holde din plæne pæn og nyklippet.

Nyheder udvalgt til dig