annonce

Rørsystemer i høj kvalitet til industrien

Når det kommer til industrien, er rørsystemer af høj kvalitet og lang holdbarhed af meget vigtig karakter

Det viser sig faktisk, at man kan begå en stor fejl ved at vælge efter prisen og ikke kvaliteten, når det kommer til holdbarheden. Det kan nemlig være rigtig godt givet ud, at betale dét ekstra, da kvalitet går hånd i hånd med holdbarhed.

Når man i rørindustrien vælger efter kvaliteten, får man meget for pengene. Virksomheden Skafte A/S leverer og producerer præisolerede rør, industrirør og tanke af høj kvalitet. Virksomhedens rørsystemer kan bruges i kemiindustrien, medicinalindustrien og energiindustrien og dobbeltvæggede rørsystemer, der egner sig godt til kemiindustrien, medicinalindustrien og olieindustrien.

Skaftes løsninger

Når man vælger Skafte får man ikke blot gode produkter, der er holdbare, men også produkter, der tager hensyn til miljøet på samme tid. Det giver kunden mulighed for at udføre et projekt, der opfylder nutidens krav om bæredygtighed og den grønne omstilling. Uanset projektet har Skafte en løsning, da de er vant til at arbejde, samarbejde og rådgive i komplekse projekter.

Skaftes løsninger er mange og inkluderer eksempelvis fleksible fjernvarmerør og kølerør, der kan skræddersys i pex, alupex, rustfast stål og syrefast stål. Af præisolerede rørsystemer leverer virksomheden både fleksible og faste i rustfrie stålrør, syrefaste rør og præisolerede pex. I sit repertoire har Skafte også brændstofrør og biogasrør, der kan tilpasses til arbejdstryk og hvilke kemikalier, væsker og gasser, der skal transporteres. Dertil tilbyder virksomheden også tanke som produceres efter kundens behov, og som egner sig til opbevaring af alle typer af væsker.

Vigtigheden i tilbehør

Selvom fokus ofte er på det bærende produkt i en konstruktion, er det vigtigt at have tilbehør, der er af ordentlig kvalitet. Dertil har Skafte kvalitetssikrede fittings med udgangspunkt i holdbarhed og sikkerhed, og diverse slags muffer, der er klikbare, og kan være med til at sikre det bedst mulige resultat. Derudover er Skafte specialister, når det kommer til komponenter og udstyr til at håndtere, transportere og opbevare diverse produkter og materialer i industrien.

Når man eksempelvis arbejder med væsker som kemikalier og gasser, har sikkerheden naturligvis stor vigtighed. Dertil findes der heldigvis systemer, der kan overvåge og sikre, at der ikke sker udslip i tankene, der opbevarer væskerne. Dertil leverer Skafte lækageovervågningssystemer, der sikrer netop dette.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.