annonce

RoomForMore: Boliginteriør-webshop i kraftig vækst

Efter den danske webshop Roomformore.dk fik nye ejere i slutningen af 2018, har hjemmesiden, der gør sig indenfor boligindretning, oplevet massiv vækst.

Roomformore, der forhandler boliginteriør fra de største Skandinaviske mærker, som eksempelvis Kay Bojesen, George Jensen, Menu og Kähler, har haft fokus på den digitale marketing i form af større synlighed på de sociale medier og på Google, hvilket har givet pote.

Ejerne udtaler: “Vi har hele tiden følt at Roomformore.dk havde et uforløst potentiale. Vi kan se, at vores priser er blandt de laveste på markedet, og at vores udvalg er rigtig stort. Da vi overtog webshoppen for 8 måneder siden, bar det dog præg af, at der ikke havde været særlig stor fokus på den digitale markedsføring, hvilket vi har satset massivt på. Siden vi iværksatte vores strategi har vi væktstet med mere end 300%. Vores salg af eksempelvis Egon Eiermann er steget utrolig meget. Egon Eiermann laver nogle fantastiske møbler, men ingen af dem, der søgte på Egon Eiermann fandt os før nu, hvilket bevirkede af salget først rigtig er kommet i gang siden foråret. Og dette på trods af, at vi har markedets skarpeste priser på lige præcis Egon Eiermann”.

Af andre produktgrupper som Roomformore.dk har fokus på er blandt andet knager og knagerækker. Ejerne udtaler følgende: “Vi går efter de lavthængende frugter så at sige. Vi behøver ikke konkurrere om sofaer, senge og spiseborde, da det er et utrolig konkurrencepræget marked. Vi satser derfor på de lidt mere nicheprægede varer, som eksempelvis knager, knagerækker, spejle og plakater. Sidstnævnte er også gået hen og blevet en bestseller for os. Plakater er meget in i dag, og i og med, at vi er højt placeret på de forskellige søgeord, der inkluderer plakater, er vi gået fra 0-salg til en omsætning på mange, mange tusinde kroner. Derudover er vi pt. eksklusiv forhandler af det meget moderne plakat-brand Minida, hvilket er en klar fordel. Også noget så simpelt som knager er med til at booste vores omsætning utrolig meget. De fleste tænker nok ikke over det, men knager er noget som findes i vel sagtens alle danske hjem. Hvis man opnår en stor markedsandel på lige netop denne vare vil man derigennem opnå en kæmpe volume”.

Planen for Roomformore.dk er også klar - vi skal investere i yderligere vækst i løbet af de næste år, og vores helt klare målsætning er at blive blandt de allerstørste webshops i Danmark indenfor boligindretning, hvilket vi bestemt tror er muligt.

Roomformore.dk ejer og drives af Malthe og Steffan fra Sønderborg. Roomformore.dk er en del af en større portefølje af webshops. Roomformore.dk fungerer udelukkende som webshop, og der er ikke tilknyttet nogen fysisk butik til. Dette gør, at omkostningerne kan holdes på et helt andet niveau, hvilket gør det muligt at holde priserne helt i bund. Og lige netop lave priser, er noget af det de danske kunder virkelig værdsatte.

Roomformore.dk forhandlende udelukkende varer indenfor boligindretning af højeste kvalitet. Der er tale om varer fra store og etablerede brands og som er skabt af holdbare og gode materialer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.