annonce

Sådan arrangerer du bedst møder og konferencer

Denne artikel indeholder annonceret indhold.Det kan være både spændende og nervepirrende at være dén på arbejdspladsen eller dén i en frivillig forening, der skal arrangere det næste store arrangement. Der følger en del ansvar med, fordi det er op til dig, at stå for alt det praktiske, der hører til.Vi har her samlet tre gode råd, som du kan bruge, næste gang du får ansvaret for et arrangement.

1.Få styr på programmet

Det første og muligvis vigtigste råd er, at du skal have styr på programmet. Du skal vide, hvad konferencen eller mødet skal handle om, og i hvilken rækkefølge de forskellige indslag skal ske. Du skal lave en dagsorden, og hvis der kommer talere udefra, så skal du have styr på, hvornår de kommer, hvad de skal tale om og hvor længe.

Du kender det muligvis selv. Det kan virke uprofessionelt og endda frustrerende og som tidsspild, hvis man møder op til et event, og der så ikke er styr på, hvad der skal ske. Det fungerer i mere afslappede rammer, men hvis man aktivt møder op for at bruge sin tid på noget, så skal der også være styr på programmet. Det er derfor vigtigt, at du danner dig et overblik over, hvad der skal ske, og derefter kortlægger, hvordan og hvornår det så kan lade sig gøre.

2.Find de rette faciliteter

Det kan blive svært at afholde en god konference, hvis du ikke har de rette faciliteter. Du kan med fordel overveje, om der er brug for et stort eller mindre lokale? Om der skal være en projekter, tavle eller lignende? Og om mikrofoner og højttalere er nødvendige?

Udover selve lokalet så skal du også overveje, om der skal være forplejning i form af for eksempel kaffe, kage og eventuelt morgenmad, frokost og aftensmad.

Vi vil foreslå, at du booker faciliteter, som kan hjælpe dig med og eventuelt sørge helt for de ting. Ved at book for eksempel konferencelokaler , kan du fokuserer på selve dagsordenen og dét, I er samlet for i stedet for alt det omkringliggende som lokalebooking og madbestillinger.

3.Find ro på dagen

Det lyder simpelt og muligvis for godt til at være sandt, men prøv at se, om du kan finde ro til selve mødet eller på konferencen. Ved at vise deltagerne, at du som arrangør er rolig, smilende og imødekommende, så skaber du et rum, hvor deltagerne kan være det samme.

Skulle der opstå problemer med teknik eller pauser, så vil deltagerne være mere tilgivende og overbærende, hvis du har formået at skabe en stemning, hvor en joke om dårlig teknik er i orden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.