annonce

Sådan får du flere penge til fornøjelser

VI har alle lyst til at bruge livet på noget sjovt og fyldestgørende, men for mange er det desværre særligt fornøjelserne, som spares væk, når der mangler penge på kontoen. Men sådan behøver det ikke altid være! Der findes nemlig mange måder, hvorpå man kan få råd til lidt mere fornøjelse uden at forgælde sig selv. Vi har her samlet en række af vores bedste forslag.

Omrokér din økonomi og benyt sparetips

For mange er det bare en lille misprioritering af deres økonomi, der kan betyde, at de går glip af mange oplevelser og fornøjelser. Hvis du ikke har helt styr på din økonomi, kan det derfor være en god ide at lægge et budget. Når budgettet er lagt, er det nemt og overskueligt at se, hvor dine penge forsvinder hen. Det bliver samtidig også meget nemmere at se, om der lige kan skrues lidt ned for madbudgettet for til gengæld at få et meget sjovere liv med massere oplevelser og fornøjelser.

Føler du derimod, at du har helt styr på din økonomi, og at der ikke kan omprioriteres nogle steder, så er det måske en god ide at benytte dig af de mange sparetips, der er til rådighed på nettet og i magasiner. Eksempelvis ved at få styr på dine forsikringer eller dit el og varmeforbrug er en af de poster, der typisk nemt kan spares mange penge ved. Især hvis dit hus måske ikke ligefrem bugner af LED-pærer, eller du ikke arbejder i forsikringsbranchen.

Benyt dig af diverse tilbud på festivaler, rejser, restaurant besøg mm.

En anden fantastisk mulighed for at få råd til flere oplevelser er at benytte sig af de mange specielle tilbud, der er til rådighed. Er du til festivaler, er det eksempelvis en oplagt mulighed at begynde at kigge i de mange former for bijobs, der hvert år bliver slået op til diverse festivaler, og som garanterer dig gratis entré. For et par timer om ugen kan du derved spare flere tusinde kroner på en billet.

Er du mere til restaurantbesøg eller hotelophold, kan det være en endnu bedre idé at gå på udkig efter diverse ”smartdeals”, der i dag eksisterer på nettet. Sider som ”sweetdeal.dk” samarbejder med diverse udbydere og virksomheder, og gennemsøger hver dag markedet for de bedste tilbud til dig. Og det kan netop være alt lige fra restaurantbesøg, hotelophold og andre forkælelser. Disse tilbud er typisk ganske populære, fordi mange hellere vil give rabatter end at stå tilbage med tomme borde eller senge. Især i perioder, hvor der er mindre travlt.

Hvis du er den rigtigt eventyrlystne, og udenlandsrejser er lige din sag, så er det måske bedste råd på listen til dig; rejs uden for højsæsonen. Det er nærmest en selvfølge, at flyselskaber og hoteller skruer priserne op i højsæsonen, men mange opfatter ikke, hvor meget priserne egentligt stiger. Priserne på en flybillet i juli er typisk det dobbelte af, hvad den ville være i september, og for mange hoteller gælder det samme, da der typisk også er rigtig travlt i denne måned. Har du derfor ikke børn i skolealderen, eller er du ikke bundet af fastlagt ferie i sommermånederne, kan det nemt blive en rigtig god investering at tage oplevelsestur i lavsæsonen - selv hvis det bare er et enkelt weekendophold på hotel. Man kunne passende kombinere denne med diverse ”smartdeals”.

Tag et Lån

Kan du bare ikke få nok af oplevelser? Snegler dit arbejde sig afsted i denne måned? Men er du præget af store uforudsete udgifter eller andre udgifter, der gør, at du ikke lige har råd til noget spændende denne måned? Så kan det måske være en ide med et forbrugslån.

Mange har den opfattelse, at et forbrugslån er dyrt og besværligt. Men fakta er, at et forbrugslån de seneste år er blevet meget billigere, og at det sågar er muligt at få flere måneder uden at skulle afbetale en krone. Har du derfor ikke penge lige nu, men får dem om et par uger eller måneder, så kan det måske overvejes at slippe kedsomheden lidt og tage et lån.

monni.dk kan du sammenligne diverse lån på nettet og finde frem til det allerbilligste for dig. Dette giver dig muligheden for, nærmest omkostningsfrit, at leve livet som det var ment, det skulle leves - også selvom denne måned var lidt hård ved budgettet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.