annonce

Sådan finder du billig mobiltelefoni

Hvis du er i gang med at finde billig mobiltelefoni, vil du møde en indviklet og uigennemskuelig verden.

Du vil både blive mødt med oprettelsesgebyrer, bindingsperioder, begrænset tale og SMS/MMS, udlandstakster og priser, der slet ikke er til at forstå. Hvis du gerne vil finde billig mobiltelefoni på en overskuelig måde, skal du læse med her.

Få mobiltelefoni præcis til dine behov

Den bedste måde, du sikrer sig, at du får billig mobiltelefoni, er ved at sikre dig, at du ikke betaler for mere end du bruger. Derfor er det vigtigt, at du først skaber dig et overblik over, hvad dine behov egentlig er og finder billigt mobiltelefoni tilpasset dertil.

Her er det vigtigt at overveje, hvor meget du taler i telefon, hvor mange SMS’er/MMS’er du sender, hvor ofte du er i udlandet, hvor meget du vil betale for mobiltelefoni, og hvor meget data du bruger.

Hvis du ønsker at se, hvor meget data og mobiltelefoni, du har brugt, kan du på en iPhone gå ind i indstillinger for mobilnetværk, hvor du kan se en oversigt over dit forbrug af både data og tale. På mange Android telefoner, kan du finde det samme inde i netværksindstillinger. Hvis ikke det kan lade sig gøre, kan man altid finde en app til formålet.

Hvis du ikke har en smartphone, kan du også tit se dit forbrug på selvbetjeningssiden ved din nuværende udbyder.

Når du har fået et overblik over dit eget forbrug, skal du til at undersøge, hvilke abonnementer har det bedste mobiltelefoni.

Markedets billigste mobiltelefoni

Når du har fundet ud af, hvad dine behov for mobiltelefoni er, skal du til at finde det selskab, som tilbyder det bedste mobilabonnement til pengene. En nem og god måde at gøre dette på, er at benytte sammenligningshjemmesider som mobilabonnement.dk, samlino.dk eller abonnementspriser.dk, som sammenligner markedets bedste abonnementer på mobiltelefoni. En ting siderne har til fælles er, at de alle udpeger mobilselskabet Duka som det selskab, der tilbyder den billigste mobiltelefoni. De tilbyder bl.a. dukaTALE med fri tale, SMS/MMS og enten 10, 20 eller 50 GB data, som frit kan benyttes i hele EU fra kun 99 kr./md. Bestil nu.

Sammenligningshjemmesiderne hæfter sig især ved, at med mobiltelefoni fra Duka er det lige meget hvor i EU du befinder dig – du vil altid kunne bruge det samme i EU som i Danmark. Derudover skal du ikke bekymre dig om lange bindingsperioder eller skjulte gebyrer, da dukaTALE hverken har bindingsperioder, skjulte omkostninger eller oprettelsesgebyrer. Det er altså til at forstå. Hvis det lyder som noget for dig, kan du læse mere eller bestille ved at klikke her.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.