annonce

Sådan finder du det bedste sted at holde festen

På et eller andet tidspunkt har vi alle sammen skulle planlægge en fest, hvad end det har været til et bryllup, dåb, jubilæum, rund fødselsdag eller noget helt femte.

Dermed har vi også alle været udsat for at skulle finde det helt rigtige sted at holde festen, da det ikke altid er lige nemt at gøre det i ens eget hjem.

Heldigvis er det muligt at finde formidable selskabslokaler rundt omkring i det danske land. Det bedste sted at holde sin fest er dog uden tvivl i selskabslokalerne hos Tambohus Kro & Badehotel , og herunder kan du læse, hvorfor det er det.

Plads til få og mange gæster

Uanset hvor stor en fest, du skal holde, så har Tambohus Kro & Badehotel selskabslokalerne til det. De har nemlig tre forskellige lokaler med plads til fester og selskaber fra 15 til 150 personer.

Det betyder, at uanset om du holder en lille dåb for den nærmeste familie eller et stort bryllup eller konfirmation, så passer lokalerne til det.

Samtidig får du en masse sjæl, charme og højt til loftet, hvor der kan danses og snakkes lige så meget, man har lyst til det.

Idylliske omgivelser

En af de helt store fordele ved at holde festen hos Tambohus Kro & Badehotel er de smukke omgivelser, du og dine gæster kommer til at være omgivet af.

I kommer nemlig til at holde festen i selskabslokaler, der ligger lige ned til Limfjorden. Når gæsterne har behov for at trække lidt frisk luft, så kommer de altså ud til et af de smukkere syn, som Danmark kan byde på.

Her kan man stå og nyde sine drikkevarer eller en rigtig god samtale ud over vandet, hvilket uden tvivl vil skabe stor glæde for alle.

Glem ikke maden

En god fest kan ikke holdes uden god mad, vel? Nej, der er vi helt enige. Derfor er det også utrolig vigtigt at tænke maden ind, når du skal vælge, hvor du vil holde din fest.

Heldigvis har Tambohus Kro & Badehotel en formidabel restaurant, som kan skabe en fantastisk menu til dit selskab, uanset om den skal stå på buffet, tre-retters-menu eller noget tredje.

Dermed slipper du selv for at skulle tænke på maden, og når du heller ikke selv skal stå for anretningen og oprydningen, så er der efterhånden ikke nogle grunde til ikke at holde sin fest hos Tambohus Kro & Badehotel.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.