annonce

Sådan gør du det udvendige af dit hjem forårsklar

Om lidt skriver kalenderen februar, og det betyder, at vi så småt kan ane forårets ankomst ude i horisonten.

Januar har været en lang måned, og selvom februar er årets korteste måned, så kan den alligevel også godt komme til at føles lang, fordi det stadig er mørkt, koldt og vådt udenfor. Der er mange mennesker, der på nuværende tidspunkt længes efter forårets lune vejr, så der kan blive lysere og varmere. Den kolde og lange vinter er ikke kun hård for os mennesker, for den kan også være særdeles hård for vores bolig. Især den udvendige del af vores hjem kan godt blive lidt medtaget efter vinteren, fordi det skal modstå den kolde vind og de lave temperaturer, og vi har mindre lyst til at vedligeholde boligen udvendigt i vintermånederne, fordi det er så koldt. Men nu, hvor foråret så småt er på vej, er det ved at være tid til at få gjort noget ved boligen, så du kan være helt klar til at tilbringe mange flere timer udendørs med en bolig, der er i god stand. I artiklen herunder giver vi dig en række gode tips til, hvordan du bedst gør det udvendige af dit hjem klar til foråret.

Rengør terrassefliser

Med foråret lige rundt om hjørnet, er det naturligt, at de fleste af os har et ønske om at tilbringe mere tid udenfor og benytte os mere af boligens udendørsarealer. Der går ikke længe, før du kan hive havemøblerne ud af garagen, så terrassen kan blive indrettet på ny og indbyde til gode stunder med familie og venner. Inden du dog finder havemøblerne frem, kan vi anbefale dig at få rengjort dine terrassefliser med en omgang fliserens . Det kan du få professionel hjælp til, så dine fliser kan komme til at se helt nye ud igen, og så de er klar til et lunt forår og forhåbentlig en lang sommer.

Tjek tagrenderne

Noget af det første, du bør tjekke, når du skal gøre det udvendige af dit hjem forårsklar, er faktisk husets tagrender. I løbet af de kolde vintermåneder bliver tagrenderne nemlig udsat for lidt af hvert, når der både kommer regn, sne og slud, og derfor er det vigtigt, at du tjekker dem for at se, om de har taget skade, og om der er kommet utætheder. Derudover er det en god ide også at rense tagrenderne inden foråret, så der ikke sætter sig for mange ting fast deroppe.

Gør haven klar

Efter den lange og kolde vinter trænger din have højst sandsynligt også til at blive gjort forårsklar. Der trænger højst sandsynligt til at blive slået græs, klippet hæk eller lignende, hvis du ikke har fået det gjort hele vinteren. Derudover kan det være en god ide at få ryddet op generelt i haven, fejet affald væk og rengjort havemøbler. Så er du nemlig klar til igen at kunne tilbringe en masse timer udenfor i forårets lune vejr.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.