annonce

Sådan indretter du din stue i 2019

Det kan være som en by i Rusland at finde den helt rigtige stil til din boligindretning - og derefter fortsætte stilen i din indretning.

I Danmark kan du finde en helt unik stil af nordisk design, og det er en stil, som er anerkendt verden over. Danmark besidder nogle af verdens mest imponerende designere og brands. Så vi vælter os i smukt og unikt design her i det danske land. Vælg det rette sofabord, lampe, sofa eller hylder med hjælp fra vores artikel om, hvilke bolig brands der kan byde dig på smukt og unikt design i år.

Funktion, design og kvalitet

Møbler, som et sofabord, kan være lavet af et hav af materialer. Som tiden er nu, så kan det være træ, marmor, glas og metal. Materialer som et sofabord af beton kan også gå ind og skabe en rå og enkel skandinavisk stemning i dit hjem. Med lækker kvalitet og design kan noget så simpelt som et sofabord fuldstændig berige og skabe dit hjem - alt sammen samtidig med, at det er et praktisk møbel med en funktion. Netop på grund af dens funktion, så er sofabordet netop også et vigtigt element i din indretning - det er nemlig det, der samler dig og dine omgivelser om noget så skønt som den danske hygge. Det er altid vigtigt at huske, at dine møbler har en hovedfunktion, men at de også beriger dig og dit hjem med mange andre ting, såsom at samle dig og din familie, og det at skabe en unik stemning i dit hjem.

Gamle ikoner holder stadig

De fleste af os har været i hjem, hvor vi er blevet mødt af By Lassen. Kubuslysestaget er blevet så populær, at den er at finde i de fleste hjem og ikke mindst boligmagasiner. Udover lysestager producerer de unikke hylder og skabe, som de kalder frames. Disse ikoniske frames passer perfekt ind i moderne skandinaviske hjem, hvor minimalisme og design er i højsædet.

Skandinavisk minimalisme

Her har vi for eksempel Handvärk, hvor designer Emil Thorup står bag. Han fokuserer på forskellige naturmaterialer som et modspil til de typiske møbler af træ. Han laver blandt andet daybeds og marmorborde i forskellige farver, helt som naturen har skabt dem, så hvert et bord er helt unikt. Et mærke som danske Gubi har også formået at skabe et kæmpe brand med ikoniske produkter som deres smukke Multi-Lite pendel lamper skabt af designer Louis Weisdorf.

Design som du har råd til

Med mærker som det midtjyske Nordal får man en helt masse kvalitet for pengene. De har et bredt sortiment, om det er sofaborde, reoler, lamper eller stole. Det er råt og sætter materialet i fokus, og på få år er de blevet utroligt populære verden over. Mærket Be Pure Home har også et bredt sortiment og laver interiør til alle hjemmets rum - og samtidig kan de fleste være med på prisen. Be Pure Home har en ren, rå stil, som er et af tidens største trends. Super fede designs som vil pynte i ethvert hjem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst