annonce

Sådan indretter du gæsteværelset

Når du skal indrette dit nye hjem, skal du med stor sandsynlighed også indrette et gæsteværelse

Der er selvfølgelig stor forskel på, hvordan man indretter værelset, da det ofte tjener forskellige formål, men et par aspekter af indretningen er de samme uanset hvad. Du skal have dig en seng til dine gæster, måske noget opbevaringsplads, og sidst men ikke mindst, en hjemlig og hyggelig stemning. Rummet skal være rart at være i. I denne artikel får du 3 tips til, hvordan du kan indrette gæsteværelset bedst muligt.

Overvej en boxmadras

De fleste gæsteværelser er relativt små, hvilket kan føre udfordringer med sig. Det behøver dog ikke sætte en stopper for alle dine indretning drømme. Her gælder det om at udnytte pladsen så godt som muligt og tænke i smarte løsninger, der sparer plads. Sengen er sandsynligvis det centrale element i rummet, men den behøver ikke tage al pladsen. Det kan være en fordel at gå efter en 90x200 boxmadras , da den fylder mindre og let kan sættes sammen med en til af sin slags, hvis der er plads til eller behov for det. Så du kan have flere gæster i samme rum, både sammen og hver for sig. Boxmadrasser er også lette at flytte rundt på, og kræver hverken et sengestel eller andet tilbehør, hvilket gør indretningen mere fleksibel og mere overskuelig.

Gør det hjemligt

Det er de færreste gæster, der ser frem til at blive forvist til en lille kælderrum eller et værelse, der består udelukkende af en seng og et natbord. Det er derfor en vigtig del af indretningen, at gøre gæsteværelset hjemligt og hyggeligt, så dine gæster føler sig tilpas. Én måde at gøre dette på er ved at tilføje et personligt touch. Hæng gerne billeder på væggene, sæt et par stearinlys i vinduet eller på natbordet, og smid et flot sengetæppe over boxmadrassen. Du kan også stille en stor plante i hjørnet eller et par sukkulenter på en kommode. Det vigtigste er at det er et rart sted at være for dine gæster, så de føler sig hjemme.

Se værelset som en del af huset

Et sidste tip er, at se gæsteværelset som en del af huset på lige fod med andre rum. De kan let blive overset, og på den måde virke adskilt fra resten af huset, både indretningsmæssigt og stemningsmæssigt, hvilket kan få dine gæster til at føle sig afskåret. Du kan gøre rummet til en dynamisk del af dit hjem ved, for eksempel, at bruge det til mere end én ting, og bruge det som enten et hjemmekontor eller en tv-stue når der ikke er gæster. Det kan få værelset til at virke mere aktivt og give den hjemlige, hyggelige stemning.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden