annonce

Sådan kan du gøre det billigere at laminere

Har du en lamineringsmaskine?

Så elsker du nok det skønne og professionelle resultat, du får ved at laminere, og du har sikkert lyst til at laminere alle dine papirdokumenter, og hvad der ellers kan lamineres. Det kan dog være, at der er noget, som holder dig tilbage – nemlig lamineringslommerne, fordi de kan gøre hele processen utroligt dyr.

Lamineringslommer til gode priser

Heldigvis er det muligt at finde billige lamineringslommer, der gør, at lamineringen får en langt mere overkommelig pris. Det betyder, at du ikke behøver at være fedtet med lamineringen og i stedet bare kan laminere lige det, du har lyst til.

Vælg fra et enormt udvalg

For at du kan laminere, som det passer dig, er der sørget for et kæmpe stort udvalg bestående af næsten 100 forskellige modeller af lamineringslommer. Det betyder, at du ikke skal gå på kompromis med noget som helst, men kan vælge imellem flere forskellige formater, mærker, tykkelser og ikke mindst finish.

Det bør du overveje ved valg af lamineringslommer

Dit valg af lamineringslomme vil have stor betydning for det endelige resultat, så det er om at overveje de forskellige faktorer for at træffe den bedste beslutning.

Hvis du ønsker et stift resultat, bør du gå efter en relativt tyk lomme, hvorimod du for et mere bøjeligt resultat skal gå efter en tyndere lamineringslomme. Tykkelsen har også betydning for graden af beskyttelse, det laminerede papir får.

Når det kommer til finish, kan du vælge imellem glossy, blank eller mat. De mest typiske er glossy og blank, men til visse formål er mat mere fordelagtigt. Det gælder blandt andet, hvis dokumentet skal være let at læse, da den matte lamineringslomme vil være mindre reflekterende.

Hvis du er interesseret i at finde billige lamineringslommer, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med noget, kan du tjekke udvalget ud med det samme

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.