annonce

Sådan kan du nemt pifte din indretning op

Føler du, at din indretning halter lidt?

Eller er det som om, at der mangler noget? Det er nemt nok at fylde et rum med møbler og ting, men det er en kunst at kunne få det til at virke gennemført. Det er som regel de mindre detaljer, der får et rum til at virke gennemført. Her kan du få nogle tips til, hvordan du kan pifte din indretning op med nogle smarte detaljer.

Find nogle smukke lamper

Det er vigtigt med god belysning i ethvert rum, men lamper behøver ikke at være noget, der bare giver lys til et rum. Der findes så mange flotte lamper, der kan gøre rigtig meget for din indretning. Når du vælger nogle flotte lamper, vil det blive til en del af din indretning og få rummet til at virke mere gennemført. Du kan f.eks. finde smukke designerlamper fra svenske Belid.

Lad nogle bestemte farver gå igen

Hvis der er noget, der giver sammenhæng og ro til et rum, så er det, når der er en rød tråd af en eller anden slags. Du kan nemt skabe en rød tråd i et rum ved at lade nogle bestemte farver gå igen flere steder. Du kan f.eks. matche farven på din vase til farven på dine sofapuder eller matche farven på din væg til farven på dine spisebordsstole. Den slags små detaljer gør, at det virker som om, at du virkelig har tænkt over din indretning, men samtidig er det simpelt og kræver det ikke ret meget.

Lav selv din kunst til væggene

Du kan nemt pifte din indretning op ved f.eks. at udnytte dine vægge bedre. Hvis du pynter dem med noget kunst, nogle plakater, personlige familiefotos el.lign., giver det rigtig meget til rummet. Det er dog ikke nødvendigt at gå ud og bruge mange penge på malerier eller plakater. Du kan sagtens lave noget kunst selv. Sæt dig alene eller sammen med dine børn og mal på nogle lærreder. Når det kommer op på væggen, vil det med garanti pynte rigtig fint. Du kan f.eks. vælge at male i nogle farver, som i forvejen går igen forskellige steder i det rum, hvor malerierne skal hænge. Det hjælper igen til at skabe en sammenhæng. Hvis du i forvejen har nogle malerier eller plakater, kan du nemt kombinere dem med dine hjemmelavede kunstværker.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.