annonce

Sådan kan du sikre en god nattesøvn hver nat

En ordentlig seng gør en verden til forskel.

Du kender det sikkert. Du har været træt hele dagen, men det sekund dit hoved rammer puden, vrimler det med tanker og bekymringer. Måske ligger du også dårligt, og har du i forvejen ondt i kroppen, kan en dårlig seng gøre det værre. Ønsker du at få en god nattesøvn hver nat, så kan der være nogle ting, som du skal ændre på, for at det kan lade sig gøre. Læs med herunder for at få gode råd til hvordan du kan sikre en god nattesøvn hver nat.

Undgå mad, skærme og motion én time inden sengetid

Når man har en travl hverdag, kan det være svært at finde tid til at komme helt ned i gear, men det er vigtigt at gøre, så kroppen ikke kører på fuldt drøn, når man skal sove. Har man eksempelvis lige spist, inden man skal i seng, eller har man været ude og løbe, så kan kroppen have svært ved at slappe af, da helholdsvis blodsukkeret og forbrændingen kører på højtryk. Derudover kan lyset fra fjernsynet eller telefonen også gå ind og forvirre, så du har sværere ved at falde i søvn. Der er altså flere aspekter, der kan få dig til at sove bedre om natten.

Det er vigtigt at have en god seng, der passer til dig

Kvalitetssenge kan være dyre, og derfor er der mange, der vælger at købe en billig en, som måske slet ikke passer til ens krop. Der er ikke en god løsning, da det er vigtigt, at sengen passer til netop din krop. Har du en for blød seng, vil det kunne mærkes, og det er det samme, hvis din seng er for hård. Måske er en Tempur seng det rette valg for dig. Klik ind på linket for at blive klogere på om du skal udskifte din seng til en ny.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.