annonce

Sådan opnår autoforhandlere mere frihed i hverdagen

Som autoforhandler er der i hverdagen mange daglige overdragelser af biler, både fra kunde men også til kunde. Med dette smarte tiltag har autoforhandlere mulighed for at få mere frihed i hverdagen, samtidig med at man kan yde god kundeservice.

I takt med de førnævnte mange overdragelser af biler og bilnøgler, er der meget der skal gå praktisk op for, at det skal kunne lade sig gøre. Som autoforhandler er man tvunget til at informere kunder om, at de skal indlevere eller afhente bil og bilnøgler i åbningstiderne for at hverdagen skal kunne gå op hos autoforhandleren.

Det er dog ikke altid at kunden når at afhente i åbningstiden og bliver forsinket, og det kan resultere i, at man som medarbejder hos autoforhandleren kan være tvunget til at sidde og vente på kunden. Det er altså både til gene for autoforhandleren selv, men også for kunden, der skal skynde sig i en forvejen travl hverdag med job, familie osv.

En løsning der køber tid

Der findes dog en løsning på dette problem. Daneta Safeshoppen leverer en løsning, der forsimpler processen omkring det at overdrage bil og bilnøgler. Løsningen er en nøgleboks der har et system, der muliggør at man som kunde kan indlevere sin nøgle i øverste skuffe, når man skal aflevere sin bil, hvorefter man igennem systemet får en kode.

Når bilen er klar til afhentning modtager kunden en kode fra værkstedet, som kunden så indtaster på touch skærmen, hvorefter nøglen falder ned i nederste skuffe af nøgleboksen. Det betyder at man som kunde kan køre derfra uden at det behøves at være i fysisk kontakt med nogen fra autoforhandleren. Er autoforhandlerens område hegnet ind, kan der tilkøbes en stander til løsningen, som kan sættes op uden for det indhegnede område.

Der er altså tale om en løsning, der køber tid til både autoforhandleren selv, men også kunden. Denne løsning muliggør, at man som autoforhandler kan gå hjem, når dagens opgaver er klaret, og at kunderne kan hente deres biler, når det passer dem - uanset om det er morgen, middag eller aften. Med dette tiltag gøres nøgleudlevering- og håndtering så simpel, at man både som medarbejder og kunde opnår mere frihed og tid.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.