annonce

Sådan sikrer facaderenovering energibesparelser

Denne artikel fokuserer på, hvordan renoveringen af en facade kan være energibesparende og sikre lavere driftsudgifter i fremtiden for virksomheder.

Står du med en virksomhed med en stor bygning, der trænger til en renovering, men samtidig føler, at det kan vente? Der findes faktisk en rigtig god grund til at tage fat på netop facaden på bygningen, og hellere før end senere.

Faktisk viser det sig, at det ikke kun er godt for vedligeholdelsen og udseendet af bygningen. Det kan give store økonomiske besparelser.

Energioptimering

Ja, det kan nemlig gå hen at blive en rigtig god forretning, at have styr på sin bygnings facade. Det, at man ikke vedligeholder en måske ældre bygnings facade kan have stor betydning – specielt for energiforbruget.

I takt med at facaden på en bygning uundgåeligt vil blive nedslidt igennem årene på grund af skiftende vind og vejr stiger energiforbruget. Det skyldes dels den slidte facade med for eksempel revner og huller men også, at isoleringen beskadiges.

Selvom det ikke kun handler om en bygnings facade, men også standen på bygningen og bygningens størrelse, ift. hvad man kan opnå af besparelser, er det veldokumenteret, at der kan være rigtig mange penge at spare på driftsomkostningerne ved at renovere facaden. Besparelser, som kan gå til mere værdiskabende tiltag i virksomheden.

Facaderenovering hos Pro Montage A/S

Er du interesseret i at få optimeret din virksomheds energiforbrug gennem en facaderenovering , udfører virksomheden Pro Montage netop facaderenovering. De har over 20 års erfaring og er derfor yderst kompetente til netop denne type af opgaver og de står altid klar med en skræddersyet løsning, der passer til netop din virksomheds behov.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.