annonce

Sådan skaber du et succesfuldt event

Er du ved at planlægge et event, men ikke er sikker på, hvad der skal til, for at det bliver en succes, så kan produkter fra lightpartner hjælpe dig rigtig godt på vej. Man kan få mange produkter inden for lys, lyd og effekter, som alle tre er elementer, som er vigtige, for at opnå et succesfuldt event.

Event <i>-</i>

Event -

Lyd i verdensklasse

En faktor, som betyder rigtig meget, hvis man afholder et event, er lyden. Det gælder for alt, fra den baggrundsmusik, som bliver spillet i højtalerne, til lyden fra en live-optræden, til mikrofonlyden, når der bliver givet informationer til en stor samling mennesker. Man kan finde et stort udvalg af produkter, til at skabe en god lydoplevelse til et event, hos lightpartner

Det er vigtigt at få fat på den rigtige mikrofon, som passer til det formål, den skal bruges til. Er der tale om et foredrag, så er det måske mest praktisk med en trådløs mikrofon, som kan sidde ved munden, og ikke en man skal holde med hånden. Hvis der er et live-band, som skal optræde, er det måske en god idé at gå ekstra meget op i et godt lydanlæg med gode højtalere. Hos lightpartner kan man få inspirationen til hvilket udstyr, der er det bedste til eventet.

Lyset skaber stemningen

Lys er utroligt vigtigt for, hvordan man skaber en stemning, og lys er et godt virkemiddel at bruge, på den rigtige måde. Det dur for eksempel ikke, at der er lys der bevæger sig i forskellige farver til et foredrag, eller at der er helt lyst til en koncert med et rockband. Der findes både statisk-, bevægelig-, og farverig belysning hos lightpartner, og der er rigtig mange muligheder at vælge imellem. 

Så det vigtigste, inden man investerer i et produkt, er at gøre sig tanker om, hvilken stemning, man gerne vil skabe. Vil man have en hyggelig low-key stemning, med dæmpet belysning, eller er det bedre at rummet er meget lyst op, på en en rolig måde, hvis det for eksempel er et foredrag. Så kan man kigge på produkter hos lightpartner, med udgangspunkt i disse overvejelser.

Skal der være effekter?

Et spørgsmål, man kan stille sig selv, er, om der skal være en specielt effekt, for at tage eventet til næste niveau. Det er ikke sikkert, at det passer til arrangementet, men det er en mulighed, for at give den ekstra gas. Man kan både få røg-, boble- og snemaskiner hos lightpartner, og det kan være med til at skabe en fest og glæde, især hvis eventet er rettet mod børn.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;