annonce

Sådan vælger du den rette seng

Har du i længere tid gået og drømt om en ny seng, eller er din gamle blevet slidt?

Når du skal ud og vælge ny seng, er der flere ting, der er værd at tage højde for. Du bruger mange timer i din seng, så du skal gerne føle, at du ligger godt og føler dig tilpas i din seng.

Hvilke behov har du?

Der findes senge, der kan opfylde forskellige behov. Derfor er det nødvendigt, at du lige sætter dig og tænker over, om du har nogle bestemte behov, som du gerne skal have opfyldt. Det kan være, at du har ekstra behov for at kunne hæve og sænke enderne af din seng pga. nogle fysiske skavanker. Det kan også være, at du ligger meget i din seng og læser, for så kan det også være rart, at dit hoved kan blive hævet. Måske du går mere op i, at din seng er flot at se på og ikke så meget komforten. Hvis du ved, hvad du leder efter, bliver det også lettere, når du kigger i butikken eller på nettet.

Test din seng

Du kan aldrig vide, om en seng er god at ligge i ved bare at kigge på den. Hvis du vil være sikker på, at du får købt en seng, som du ligger godt i, er du nødt til at teste den godt inden. Når du er ude i en butik for at teste senge, kan du starte med at spørge en ekspedient til råds, så du har en idé om, hvilke senge du skal teste i forhold til hvilke behov, du har. Derefter er det bare at tage en runde, hvor du prøver dem alle sammen af. Men gør det gerne uden dit overtøj på og prøv med forskellige sovestillinger. Så får du den bedste idé om, hvilken seng du bedst kan lide.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.