annonce

Sådan vælger du den rette seng

Nordjyder har et ry for at være nærige, eller sparsommelige med pengene, som man også kan kalde det, men hvis der er et sted, hvor man ikke bør gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet, så er det, når der skal investeres i en ny seng.

Det er ikke helt lige meget, hvilken seng du vælger og til hvilken pris.

Derfor kan du her i denne artikel finde inspiration til, hvilken seng du med fordel kan vælge, hvis den gamle trænger til at blive skiftet ud.

Vælg mellem mange forskellige sengetyper

Der findes i dag et stort udvalg af forskellige sengetyper, og da det jo heldigvis er forholdsvis sjældent, man køber en ny seng, kan det godt være svært at finde rundt i sengejunglen, når det endelig er ved at være tid. Derfor kan du her finde en oversigt over de mest populære sengetyper:

•Elevationsseng

•Kontinentalseng

•Boxmadras

•Sengerammer uden madras.

Elevationsseng

Elevationssengen er et utroligt populært valg, og det gælder især, hvis du har nogle små skavanker, som du går og døjer med. Her kan en elevationsseng give dig lige netop den understøttelse, som du har behov for. Trænger benene til at blive hvilet efter en hård dags arbejde, kan du løfte sengen i benenden, så du kan aflaste underkroppen.

Samtidig er elevationssengen også det perfekte valg til dig, som elsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se TV, inden du lægger dig til at sove.

Kontinentalseng

Kontinentalsengen er formentlig en af de mest almindelige sengetyper blandt danskerne. Det er en helt almindelig seng med både ramme og madras, som ikke har elevation i sig. Til gengæld er det en pæn og stilren seng, der ikke koster alverden.

Boxmadras

Boxmadrassen er for dig, der bare gerne vil have en god madras at ligge på, men som ikke ønsker at betale for en flot sengeramme. Madrassen er det absolut vigtigste, når det kommer til en god nats søvn, og det kan derfor være et rigtigt godt valg for dig, der ikke går så meget op i indretning.

Sengerammer uden madras

Hører du omvendt til gruppen, der lægger stor vægt på, hvordan indretningen og stemningen i soveværelset er, og har du allerede en god madras, så kan det være, at du kan nøjes med bare at købe en ny sengeramme. Her kan du både vælge rammer med og uden skuffer alt afhængigt af, hvor stort et ekstra pladsbehov du har, og du kan vælge rammerne i mange forskellige farver og designs. På den måde kan du få en ny seng, der passer helt perfekt til dit soveværelse og den stil, du gerne vil have derinde.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.