annonce

Sådan vælger du den rette træleverandør

Ejer du en mindre eller større virksomhed, som fremstiller produkter af træ, er det nødvendigt med en leverandør, som både leverer kvalitetstræ og er pålidelig.

I denne artikel kommer vi med nogle gode råd til, hvordan du vælger den rette træleverandør.

Se efter relevante certificeringer

Føler du ikke, at du har nok information om en virksomhed, og om de kan leve op til din virksomheds standarder, kan du med fordel se efter, om virksomheden har nogen form for certificering. De forskellige certificeringer giver dig en sikkerhed i forhold til træets kvalitet og sporbarhed. Hvis miljømæssige spørgsmål har stor betydning for dig og din virksomhed, kan dette også sikres ved at benytte sig af certificerede virksomheder med fokus på dette.

Certificeringer, som du med fordel kan kigge efter, er FSC og PEFC certifikationerne. Disse certificeringer sikrer både sporbarheden, kvaliteten og især den miljøbevidste håndtering af træet.

Anmeldelser og referencer

En anden udbredt metode, når du skal vælge din næste leverandør, er at se på anmeldelser og referencer fra andre kunder. Oftest finder du enkelte referencer på virksomhedernes hjemmesider, hvor de har talt med eksisterende og tidligere kunder. Ellers findes der ofte anmeldelser på sider som Trustpilot eller anmeldelser fra Google.

Findes der ingen referencer eller lignende, skal du ikke fortvivle. Der er stor forskel på, om virksomheder vælger at benytte sig af dette. Det ses især hos ældre og veletablerede virksomheder, som, via deres rygte og placering på markedet, ikke behøver dette.

Troværdighed og førstehåndsindtryk

Når du skal vælge en træleverandør, og valget står mellem flere mulige virksomheder, er det altid en god idé at gå med din mavefornemmelse. Hvis alle leverandørerne har gode anmeldelser og certificeringer, så benyt dig af den leverandør, som du føler, er mest troværdig. Derudover er det en god idé at vælge en leverandør, hvor der er god kemi. Dette gør samarbejdet en del lettere, hvilket er profitabelt for begge parter på sigt.

Mangler du en troværdig træleverandør?

Er du på udkig efter en troværdig træleverandør, som leverer hårdttræ i højeste kvalitet? Så er Sommer-Savex et godt bud på din næste samarbejdspartner. Sommer-Savex leverer blandt andet faconskårede emner i en lang række træsorter til møbelindustrien og kan derfor løfte enhver opgave. Om du har brug for faconskårede emner eller massive bøjede emner, får du med Sommer-Savex en professionel og troværdig hårdttræ leverandør.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.